Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK! Miért vonzódtok a fiatalabb lányokhoz?
ma 22:34!
Na egyre jobban kerekedig a történek. Felőlem megdobálhattok szarral, vagy keresztre feszíthettek, de az vesse rám az első követ aki szerint normális ha egy 22 éves érett férfi összejön egy 12 éves 6.-os? még aktívan pubertáló kiscsajjal? Ez már döfi, de inkább nem is mondok/írok semmit, mert félő, hogy nem tudnám elküldeni ezt a kommentett, a pedofil mindenit neki...
Bazzeg, normális vagy te hogy egyáltalán ez megfordult a fejedben?
Meg szerinted képes lennék szemet hunyni egy olyan felett, ahol 12 éves gyereknek 22 éves udvarlója akad????
Te nem vagy ép..
"Utolsó, de ez csak te vagy.
Ismerek olyan párt, ahol a lány 16, a fiú 26 volt, és évek óta együtt vannak."
Teljesen érthetően fogalmaztam..
Csak te voltál képtelen felfogni..
Attól függetlenül hogy egy ilyenre hozzád hasonlóképp reagálnék még bőven megvan rólad a véleményem..már a kérdésre adott első válaszod miatt is.
Épp ezért nem ismerkedünk mi ilyen korúakkal, mint te.
OK, ez jogos, félre olvastam.
'Épp ezért nem ismerkedünk mi ilyen korúakkal, mint te.' -felteszem nem ok nélkül használtál többes számot, de ne is értem, bizonyára az én felfogásommal van baj, a kérdező biztos nem lehet, hiszen ő a 25 éves korosztályt tartja zsánerének és hogy ki lehet az, vagy kik lehetnek azok akik ezen az állásponton vannak amin te, totál hidegen hagy, sőt pozitívum, hiszen kisebb az esélye, hogy ilyen őrültekbe fussak bele. Részemről ezt a jelentéktelen és felesleges társalgást befejeztem.
Üdv.: 00:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!