Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK! Miért vonzódtok a fiatalabb lányokhoz?
elsőnél a pont! 24 vagyok, de mivel a 22-23 éves lányoknak is 30+ -os pali kell ezért maradok 18-20 körül.
később 30-35 évesen pedig csak azért is fiatalabb lányt fogok választani, 22-23 körülit. hogy miért? mert egy 35 éves férfi megteheti! ha már annyira 10 évvel idősebb férfi kell a nőknek akkor legyen...
Most mindenki szemétládának fog tartani. Igen az vagyok.
Amikor 20 éves voltam, lesz@rtak a Nök nagy ívböl, hiába voltam normális, ha egyszer nem adonisznak születtem.
Az évek alatt dolgoztam, megszedtem magam, vállalkoztam, felépítettem egyedül mindent és ugyan ma sem vagyok egy brutáljóképü macsó, de annyira ronda sem vagyok, van dumám, egzisztenciám.
Most megtehetem, hogy felszedjek jobbnál jobb fiatal csajokat.
31/F
Már bocs, de te 17 évesen mi a retkes f@szt akarsz egy 25 éves pasitól? :D Aztán csodálkozol, hogy csak dugásra kellesz. Most őszintén 17 évesen hányadikos vagy? 11? 12? szemben egy olyan emberrel aki akár már az orvosit is elvégezhette volna? Teljesen más egzisztencia. Én csak 23 vagyok, de ha egy-egy szórakozóhelyen összejövök egy 20 alatti csajjal,akkor a szexen kívül nem sok minden történik, mert alig-alig lehet velük beszélgetni. Nagyon naiv vagy!
23/F
Utolsó, de ez csak te vagy.
Ismerek olyan párt, ahol a lány 16, a fiú 26 volt, és évek óta együtt vannak.
ma 19:53
gratulálok! nekem is ez volna a célom-álmom!
ma 21:13!
Azért azt a srácot is megnézném aki alulról veri a harmincat , közben meg 16 éves barátnője van. Oké nem sok az a 10 év, de úgy ha az egyik fél 18 alatti, úgy azért para. A srác biztos egy igazi alfahím lehet és tuti, hogy világéletében sikeres volt a csajozásban ha nem talált magának korabeli csajt. Na ilyeneket szoktam én (és nem csak én, hanem a társadalom nagyon nagy része is)izomból lenézni, de azért hajrá! Hasonló sikereket kívánok neki az élet többi területén is!
Hát, mivel ez nem én vagyok, csak ismerem így véleményt nem mondok.
Látom, hogy boldogok és kész. Ezt a lányt szerette meg, a lány szintén. Ha emlékezetem nem csal, a kapcsolat 4 éve tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!