Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Elképzelhető az, hogy egy nálatok fiatalabb pasi érdekel titeket, vonzódtok hozzá, és nem is bánnátok, ha lenne köztetek valami?
pl a pasi 18 éves, te pedig olyan 19-24 körül...
kort is!
Szia!
Nekem eddig még csak nálam fiatalabb barátaim voltak. Most vagyok 24, a kedvesem pedig 23. A legnagyobb korkülönbség az 2 év volt.
én is jobban vonzodom a fiatalabb fiukhoz,és volt is már köztünk komolyabb dolog is...
én 18 lány ö 17 fiu
Én 20vagyok barátom pedig 27....
nekem mindig az idősebbek jöttek be.
Nem foglalkozok velem egykorú pasikkal.Nekik még 80% ban a bulin a csajokon és a pián jár az eszük....Én komoly kapcsolatra vágytam. Barátommal már több mint másfél éve együtt vagyunk és soha senki nem tudna ilyen boldoggá tenni mint Ő.
Persze.
Ismerek egy nálam 2 évvel fiatalabb fiút aki ha ilyenekről van szó mindig azt mondja,hogy a kor csak egy szám.Szerintem ez bizonyos határokon belül igaz is párkapcsolat tekintetében.+/- 5-6 év szerintem normális akár a fiú akár a lány részéről.20 éves kor alatt mondjuk annyira nem.Vagyis az még nem olyan fura,ha a fiú 5-6 évvel idősebb a lánynál,de fordítva igen.
Elképzelhetőnek tartom,hogy egyszer olyan helyzetbe kerülök,amikor egy nálam fiatalabb fiú fog tetszeni nekem:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!