Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találjak pasit?

Figyelt kérdés

Elég kövér vagyok, tehát sokszor első látásra ítélnek az emberek. Ezért gondoltam arra, hogy neten ismerkedek.. De annyi rengeteg idióta van fent.. Naponta legalább 5 kamszexes f*szkalap ír rám, a szórakozó népségről ne is beszéljünk. Akivel elbeszélgetek 1-2 hétig, majd sajnos a találkozó nem jön össze. És csak az energiámat pocsékolom ezekre...

Nagyon elegem van már ebből..

16/L

2011. dec. 5. 14:51
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Annyira unalmas ez a fogyózz dolog.. De tényleg. Mindegyik kérdésemhez odaírják.

Szerintetek ha konkrétan kijelentem, hogy kövér vagyok, akkor nem teszek ellene??? De tényleg lépjünk túl ezen, baromira nem ez volt a kérdés.

2011. dec. 5. 14:59
 12/21 A kérdező kommentje:
Akiket én visszautasítok, azok általában anyuci pia fiacskái. Nekem önálló, temperamentumos srác kell. Csak ennyi még a kikötésem..
2011. dec. 5. 15:00
 13/21 A kérdező kommentje:
Meg msn-en beszélgettem 3 sráccal, akikkel egész jól elbeszélgettem.. És akikkel msn-en el tudok beszélgetni, azzal általában személyesen is jól kijövök. De aztán jött a "holnap mégsem érek rá" duma, és ez nálam egyértelmű lekoptatás. Főleg, hogy utána nem is kerestek.
2011. dec. 5. 15:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Ez egyértlemű és jogos elvárás. De Te is tedd oda magad az ügy érdekében, ha nyitott leszel fel fognak bátorodni az irányodba. Sokszor az a baj, hogy félnek a csalódástól. De ha azt mutatod feléjük hogy bejönnek neked nem lesz gond és még te választhatsz is.
2011. dec. 5. 15:02
 15/21 A kérdező kommentje:
De hol legyek nyitottabb? Pl suliban? Mert ott tényleg nincs 1 szimpatikus srác se. Eljárni meg igazából se kedvem, se időm.. Egy pasi többet ér, mint a barátok. Na meg barátokkal suliba egész nap együtt vagyok..
2011. dec. 5. 15:05
 16/21 A kérdező kommentje:
Meg szerintem pl buszon mindenki élből lenéz, mert dagadt vagyok.. Mondták már rólam ismeretlenek, hogy nagyon esetlen vagyok. Fogalmam sincs, miből vonták le ezt a következtetést, mert magabiztosnak látszok, a járásom alapján se lehetek esetlen. Arra jutottam, hogy csupán azért, mert kövér vagyok.. És igazából én is lenézek más kövér embereket és elesettnek tartom őket.
2011. dec. 5. 15:08
 17/21 anonim ***** válasza:
52%

először is, ő nem azt kérdezte hogy hogyan javítson a megjelenésén hanem azt hogy hogyan próbáljam bepasizni. Ez a fogyj le, egészséges leszel meg majd elkezdenek zabálni a pasik szöveg nagyon hangzatos, de kb az ezt teli szájjal harsogók közül senki nem tudja hogy ez milyen nehéz dolog is lehet. Bár velük gondolom azt se közölte senki hogy a kövér emberek se mind úgy "keletkeznek" hogy többet esznek mint a többi gyerek.

egyébként 16 évesen miért várod el hogy önálló legyen? te talán eltartod magad 16 évesen? ez azon ritka esetek egyike amikor ezzel vissza lehet vágni, 16 éves lány miért vár el ilyesmit? baromság, majd 20 felett elvárhatsz ilyesmit. aki meg eltartja magát és nem anyucitól függ, az nem igazán fog leállni 16 éves lányokkal, ha még csak nem is toptenesek, akkor főleg nem.

ha ki se jársz akkor meg nem értem miért picsogsz. Megsúgjam hogy én mennyit próbálkoztam már lányoknál? Inkább elhallgatnám, csak te éreznéd magad kényelmetlenül ha megtudnád. És csak most kezdek ott tartani hogy lassan elegem van :) 21 évesen.

neten is lehet ismerkedni, ugyanolyan emberek vannak egy csetoldalon is mint egy kocsmában, akármilyen hihetetlen is.

2011. dec. 5. 15:20
 18/21 anonim ***** válasza:
Az a legnagyobb gondot, hogy elvársz mindent a fiúktól de... mit is nyújtasz cserébe? Élő példa az "ápoltság" kérdése. Hogy várhatod el bárkitől is hogy "ápolt" legyen, amikor te magad nyilvánvalóan nem lehetsz az, lévén hogy túlsúlyos vagy? Nem értem.
2011. dec. 5. 16:32
 19/21 anonim ***** válasza:
változtass magadon szóval járj le kocogni vagy sportolj valamit
2011. dec. 5. 19:01
 20/21 A kérdező kommentje:
Egy túlsúlyos miért ne lehetne ápolt??? Normális vagy te? Ápoltság nem attól függ, hogy ki hány kg... Különben arcmodell vagyok, az arcom olyan "szép"... Ilyen hülye embereket.. jézusom :OOO
2011. dec. 5. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!