Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találjak pasit?
Elég kövér vagyok, tehát sokszor első látásra ítélnek az emberek. Ezért gondoltam arra, hogy neten ismerkedek.. De annyi rengeteg idióta van fent.. Naponta legalább 5 kamszexes f*szkalap ír rám, a szórakozó népségről ne is beszéljünk. Akivel elbeszélgetek 1-2 hétig, majd sajnos a találkozó nem jön össze. És csak az energiámat pocsékolom ezekre...
Nagyon elegem van már ebből..
16/L
Annyira unalmas ez a fogyózz dolog.. De tényleg. Mindegyik kérdésemhez odaírják.
Szerintetek ha konkrétan kijelentem, hogy kövér vagyok, akkor nem teszek ellene??? De tényleg lépjünk túl ezen, baromira nem ez volt a kérdés.
először is, ő nem azt kérdezte hogy hogyan javítson a megjelenésén hanem azt hogy hogyan próbáljam bepasizni. Ez a fogyj le, egészséges leszel meg majd elkezdenek zabálni a pasik szöveg nagyon hangzatos, de kb az ezt teli szájjal harsogók közül senki nem tudja hogy ez milyen nehéz dolog is lehet. Bár velük gondolom azt se közölte senki hogy a kövér emberek se mind úgy "keletkeznek" hogy többet esznek mint a többi gyerek.
egyébként 16 évesen miért várod el hogy önálló legyen? te talán eltartod magad 16 évesen? ez azon ritka esetek egyike amikor ezzel vissza lehet vágni, 16 éves lány miért vár el ilyesmit? baromság, majd 20 felett elvárhatsz ilyesmit. aki meg eltartja magát és nem anyucitól függ, az nem igazán fog leállni 16 éves lányokkal, ha még csak nem is toptenesek, akkor főleg nem.
ha ki se jársz akkor meg nem értem miért picsogsz. Megsúgjam hogy én mennyit próbálkoztam már lányoknál? Inkább elhallgatnám, csak te éreznéd magad kényelmetlenül ha megtudnád. És csak most kezdek ott tartani hogy lassan elegem van :) 21 évesen.
neten is lehet ismerkedni, ugyanolyan emberek vannak egy csetoldalon is mint egy kocsmában, akármilyen hihetetlen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!