Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találjak pasit?

Figyelt kérdés

Elég kövér vagyok, tehát sokszor első látásra ítélnek az emberek. Ezért gondoltam arra, hogy neten ismerkedek.. De annyi rengeteg idióta van fent.. Naponta legalább 5 kamszexes f*szkalap ír rám, a szórakozó népségről ne is beszéljünk. Akivel elbeszélgetek 1-2 hétig, majd sajnos a találkozó nem jön össze. És csak az energiámat pocsékolom ezekre...

Nagyon elegem van már ebből..

16/L

2011. dec. 5. 14:51
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Amúgy nincsenek nagy elvárásaim. Legyen az a srác talpraesett, kedves, hűséges, humoros, el lehessen beszélgetni vele, legyen ápolt..
2011. dec. 5. 14:52
 2/21 anonim ***** válasza:
56%
Ne bánkódj, személyesen hidd el jobb. Még sohasem szólítottak meg?
2011. dec. 5. 14:52
 3/21 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy jobb személyesen..

Kétszer szólítottak le, kb 2 évvel ezelőtt. Annyira meglepődtem, hogy köpni nyelni nem tudtam. Utálom a váratlan dolgokat :) Ráadásul elég béna emberek voltak.. Nem külsőre, hanem belsőre.

2011. dec. 5. 14:54
 4/21 anonim ***** válasza:
Tudom hogy a korodbelieknek mind pasijuk van, de hidd el nem maradsz le semmiről. Járj sokat társaságba, legyél nyitott. Amelyik fiú tetszik, azzal próbálj szemezni, tuti oda fog menni hozzád.
2011. dec. 5. 14:56
 5/21 anonim ***** válasza:
56%
Nem lehetsz olyan csúnya, csak bánkódsz a magányodon.
 6/21 anonim ***** válasza:
56%

Egyébként arra még nem gondoltál,h elkezdj fogyózni?nem bántásból mondom.

de mindkét nemnek fontos a külső és tapasztalatból mondom,h kövéren nehezebb párt találni!

én 20 kilót fogytam és érdekes módon utána elkezdtek irántam érdeklődni a pasik!

24n

7/21 A kérdező kommentje:

De ez az, hogy pl suliban sincs egy olyan srác se, aki szimpatikus lenne. Tele van a suli hajógyáris b*zikkal.

Egyedül meg utálok lenni, szükségem van 1 pasira.. 9 hónapja egyedül vagyok

2011. dec. 5. 14:57
 8/21 A kérdező kommentje:
De, igen fogyózok blablabla, akkor ezen is túlléptünk.
 9/21 anonim ***** válasza:
56%
arról nem beszélve,h nemcsak lelkileg éreznéd jobban magad,hanem fizikailag is!
 10/21 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk egyformák, van aki testesebb, van aki vékonyabb, ez így van. Hidd el, ha nem utasítod el a pasikat és viselkedésedben, szeretetedben tudsz pluszot nyújtani imádni ofgnak.
2011. dec. 5. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!