Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találjak pasit?
Elég kövér vagyok, tehát sokszor első látásra ítélnek az emberek. Ezért gondoltam arra, hogy neten ismerkedek.. De annyi rengeteg idióta van fent.. Naponta legalább 5 kamszexes f*szkalap ír rám, a szórakozó népségről ne is beszéljünk. Akivel elbeszélgetek 1-2 hétig, majd sajnos a találkozó nem jön össze. És csak az energiámat pocsékolom ezekre...
Nagyon elegem van már ebből..
16/L
Tudom, hogy jobb személyesen..
Kétszer szólítottak le, kb 2 évvel ezelőtt. Annyira meglepődtem, hogy köpni nyelni nem tudtam. Utálom a váratlan dolgokat :) Ráadásul elég béna emberek voltak.. Nem külsőre, hanem belsőre.
Egyébként arra még nem gondoltál,h elkezdj fogyózni?nem bántásból mondom.
de mindkét nemnek fontos a külső és tapasztalatból mondom,h kövéren nehezebb párt találni!
én 20 kilót fogytam és érdekes módon utána elkezdtek irántam érdeklődni a pasik!
24n
De ez az, hogy pl suliban sincs egy olyan srác se, aki szimpatikus lenne. Tele van a suli hajógyáris b*zikkal.
Egyedül meg utálok lenni, szükségem van 1 pasira.. 9 hónapja egyedül vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!