Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a nudizásról, nudistákról?
strandon, szaunában, wellneszbe, uzsodába, partyn...
ti elmennétek e, voltatok e, milyen volt?
érdekelne a korotok és a nemetek is
A nudizás a legjobb dolog a világon a szex után. De a kettő nem összekeverendő és a szex nem a nudista strandra való.
És nem áll fel a farkam nudizás közben.
Most már utálok fürdőruhás helyre menni, csak ha nagyon-nagyon muszáj, akkor megyek olyan helyre. Nyugaton a wellnessekben természetes a meztelenség, sajnos nálunk még nem mindenhol van így.
A nudizmus a szabadságérzetről szól elsősorban.
Utolsó, nagyon egyetértek veled.
Akik lemernek vetkőzni, merik vállalni a meztelenséget, nudizást sokkal felszabadultabb, boldogabb emberek.
Ha én meztelenül érzem jól magam, és ugy akarok az udvaromban dolgozni, vagy akármit csinálni, ne kelljen már otthon másokhoz igazodnom.
Én nem voltam és nem is akarok nudista strandra menni, bár előitéleteim nincsenek. De volt egy élményem.
18 éves voltam, amokor a barátnőimmel a Dagály női napozójába mentünk.Idős hölgyek napoztak ott. Bár különösebben nem néztem, nem szemlélődtem, de ohatatlanul láttam,a a loggó hályakat, ráncosodó testeket.Megdöbbentett, hogy az öregedő test milyenné válhat. Traumatikus élmény volt.
voltam már strandon, szaunában (szauna világ egész területén), medencés házibulin is, és nagyon jó volt. a házibuli csak 1x volt, de a másik kettő minden évben rendszeres ;)
23/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!