Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a nudizásról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a nudizásról, nudistákról?

Figyelt kérdés

strandon, szaunában, wellneszbe, uzsodába, partyn...

ti elmennétek e, voltatok e, milyen volt?

érdekelne a korotok és a nemetek is

2011. dec. 5. 05:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A nudizás nagyon jó dolog,nem bámulják meg az embert,mint egy textiles strandon, senkit nem érdekel, kinek mekkora,...nem erről szól a dolog.szívesen elmennék wellnessbe, szaunába, de tőlem messze van, ahol ilyen lehetőség van,tavaly voltam a Balatonberényben, jó hely,de nem igazán ismerkedésre való egyik hely sem,először ismerkedj meg valakivel,és kérdezd meg elmenne-e.egy jó ismerkedő oldal:www.truenudists.com Felvetette valaki,hogy aki sokat jár nudista strandra annak nem áll fel,Nem igaz,nekem feláll ugyan úgy,ha rágerjedek....sokan azért nem mernek elmenni mert attól tartanak,hogy feláll, aki volt, az tudja, hogy alaptalan a félelem,persze nem kell megbámulni senkit,és főleg nem rágondolni a barátnődre,aki esetleg otthon maradt,vagy,ha meglátsz egy jó csajt,hogy:"de megbasznám"mert akkor felállhat szerintem)- akkor nem lesz baj,-ha meg véletlen feláll,hasra fordulni vagy vízbe menni.Először én is tartottam,de kár aggódni,olvasgass egy újságot v. könyvet, fél óra, és elfelejted, hogy meztelen vagy,aztán megszokod,és nyugodtan mehetsz fürödni, játszani,senkit nem érdekel,mit csinálsz,a legfontosabb,:érezd jól magad!36 vagyok,és először voltam nudin tavaly,és nem bántam meg.Aki először jól érzi magát,az majd vissza vágyik,mert újra át akarja élni ezt az igazi szabadságérzést.Aki ilyen helyre szeretne menni, az előbb meztelenkedjen otthon, amennyit csak lehet.Natúr-szüzeknek:ha először mész,azonnal dobj le mindent magadról, mert később nehezebb lesz megszabadulni a ruhától,és nagyon kellemetlen lehet,ha ruhában kinéznek a többiek, vagy kidobnak,mivel tiltott a fürdőruha viselése,és ezt komolyan is veszik!
2012. febr. 5. 23:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A nudizás a legjobb dolog a világon a szex után. De a kettő nem összekeverendő és a szex nem a nudista strandra való.

És nem áll fel a farkam nudizás közben.

Most már utálok fürdőruhás helyre menni, csak ha nagyon-nagyon muszáj, akkor megyek olyan helyre. Nyugaton a wellnessekben természetes a meztelenség, sajnos nálunk még nem mindenhol van így.

A nudizmus a szabadságérzetről szól elsősorban.

2012. jún. 26. 19:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy ez a természetes. Csak sajnos kialakítottak egy társadalmi ellenérzést. Évszázadok óta oltja belénk a szégyenérzetet és ezt a viselkedésmintát a mindenkori hatalom, hogy ezzel is gyengítse az egyén pszichikai erejét, miáltal könnyebben uralkodhat rajtunk. Minél több a tilalomfa, a teher, minél frusztráltabb az ember, annál könnyebb az elnyomás is. A manipuláció lényege pont az, hogy ezeket a felsőbb hatalom által felállított sokszor értelmetlen szabályokat és normákat a sajátodként fogd fel, mert akkor teljes lesz a győzelmük. És úgy néz ki, hogy sikeres a módszer, mert az emberek már el is hiszik, hogy ezeknek a szabályoknak van értelme. Pedig a természetes állapot pont a naturista életfilozófia.
2012. szept. 14. 08:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, nagyon egyetértek veled.

Akik lemernek vetkőzni, merik vállalni a meztelenséget, nudizást sokkal felszabadultabb, boldogabb emberek.

Ha én meztelenül érzem jól magam, és ugy akarok az udvaromban dolgozni, vagy akármit csinálni, ne kelljen már otthon másokhoz igazodnom.

2012. szept. 14. 14:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is azt szoktam, otthon ha tehetem mindig ruha nélkül vagyok. Szerencsére az udvarba nem nagyon látnak be, ezért csak akkor veszek fel valamit, ha hideg van, vagy ha elmegyek itthonról.
2012. szept. 14. 15:39
 16/18 anonim ***** válasza:
91%
A nudizás nagyon jó dolog, sajnos csak tavaly voltam először,nagyon jó úgy napozni,úszni,sportolni stb.a hegyen is szoktam nudizni.Egy kérdés: vannak itt 28-35 éves nudista hölgyek,akivel lehet ismerkedni?szívesen mennék horvátországi,ausztriai nudista kempingbe is.
2012. szept. 19. 05:32
 17/18 anonim válasza:
47%

Én nem voltam és nem is akarok nudista strandra menni, bár előitéleteim nincsenek. De volt egy élményem.

18 éves voltam, amokor a barátnőimmel a Dagály női napozójába mentünk.Idős hölgyek napoztak ott. Bár különösebben nem néztem, nem szemlélődtem, de ohatatlanul láttam,a a loggó hályakat, ráncosodó testeket.Megdöbbentett, hogy az öregedő test milyenné válhat. Traumatikus élmény volt.

2014. dec. 6. 23:57
 18/18 anonim ***** válasza:

voltam már strandon, szaunában (szauna világ egész területén), medencés házibulin is, és nagyon jó volt. a házibuli csak 1x volt, de a másik kettő minden évben rendszeres ;)

23/F

2014. dec. 7. 19:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!