Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a nudizásról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a nudizásról, nudistákról?

Figyelt kérdés

strandon, szaunában, wellneszbe, uzsodába, partyn...

ti elmennétek e, voltatok e, milyen volt?

érdekelne a korotok és a nemetek is

2011. dec. 5. 05:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

egyszer kipróbálnám... a nudisták nem azért járnak nudizni h egymásra rejszoljanak... ők ezt teljesen félreteszik ezért felesleges is azon flesselni pl egy csajnak h úristen hogy fognak rámnézni... sehogy mert rohadtul lesz*rják...

szóval aki nem képes a kangőrcsét vagy a f*széhségét félretenni az ne is menjen ilyen helyre...

2011. dec. 5. 08:45
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

A nudizmus az egy nagyon jó dolog. Azt csinálják a nudisták mint a fürdöruhás társakik, csak ök meztelenül strandolnak, napoznak, játszanak.

Vannak akik a mindennapi életben, otthon is meztelenül vannak.

2011. dec. 5. 10:03
 3/18 anonim ***** válasza:

valami önkontrollt biztos megtanulnak a fiúk, mert gondolom elég kínos helyzetbe kerülhetnének...

-nincs véletlenül olyan negatív hatása hosszútávon, ha majd meglát egy jó nőt - nem fog neki megmerevedni?

2011. dec. 5. 10:27
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

kedves harmadik:

pont ez a lényeg, hogy mindenki tudja ezt korrigálni csak nem akarja. És akik odamennek fiúk azok nem azért mennek oda h a nőket nézzék. Ez ugyanolyan életfelfogás náluk, mint nálad az h naponta lefürdesz... számukra ez természetes és nem áll nekik általában...

2011. dec. 5. 11:05
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekem eszembe sem jutott soha, hogy nudista strandra menjek. Viszont egy kérdés. Oké, azt értem, hogy nem rejszolni járnak oda. Azt azonban csak megnézi mindenki, hogy a másiknak mekkora. Ha nem is a nemi szerveket stírölik egész nap, de ha egyszer meztelen az ember, akkor ezt ugyanúgy észreveszik és megállapítják róla, mint mondjuk a haja színét. Ez nem ciki ilyenkor egy olyan pasinak például, akinek amúgy is átlagon alul, lankadt állapotban meg alig néhány centis csak a fütyije? Nehezen bírom elképzelni, hogy ne takargassa magát önkéntelenül, ha körülötte a többieknek mind sokkal nagyobb szerszám lóg a lábuk között.
2011. dec. 5. 12:03
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

úszni, napozni, vízparton létezni csak nudistaként lenne szabad. értsd szó szerint: szabad.

nem nagyon lehet összevetni a textiles strandolást a nudistával!

más: annak, aki azzal jött, hogy ha valakinek nagyon kicsi a pénisze. van olyan. ahogy olyan is van, hogy valakinek nagyon nagy a feneke, túlságosan lóg a melle, túl nagy a mellbimbója, stb., stb., stb.

és?

nem erről van szó.

a nudizmus pontosan annak elfogadása, hogy mik is vagyunk valójában.

a nudizmus ellenzőinek meg itt egy remek graffiti: "ha isten azt akarta volna, hogy pucérak legyünk, pucérnak teremtett volna minket."

2011. dec. 5. 14:02
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

A nudisták nem egymást nézegetni járnak a strandokra.

Minden nudista eltudja fogadni a saját testét, nem problémázik semmin. Ekkora hát ekkora, ez nem jellembeni hiba.

2011. dec. 6. 04:19
 8/18 A kérdező kommentje:
Ti voltatok már nudiztatok már valahol? Vagy tervezitek?
2011. dec. 7. 05:09
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nudistának vallom magam, ha tehetem mindig meztelenül vagyok. A lakásban az udvaron, bárhol ahol nem zavarok és nem botránkoztatok vele senkit.
2011. dec. 7. 06:31
 10/18 anonim ***** válasza:
természetesen! előnyben részesítem, nyáron, vízparton. (ja, a 6. megszólalást is én írtam)
2011. dec. 7. 08:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!