Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Felállítanátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Felállítanátok egy sorrendet az itt felsorolt tulajdonságok közül a legfontosabbtól a legelhanyagolhatóbbig, amellyel egy fiú rendelkezzen, ha járni akarnátok vele?

Figyelt kérdés

-Romantika

-Humorérzék

-Határozottság

-Igényesség

-Magasság

-Izomtömeg

-Anyagi háttér

-Külső

2011. dec. 4. 19:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Őszintén:

1, Külső

2, Humorérzék

3, Határozottság

4, Igényesség

5, Anyagi háttér

6, Romantika

7, Magasság

8, Izomtömeg

2011. dec. 4. 21:06
 22/26 anonim ***** válasza:
Humorérzék,Külső,Határozottság,Magasság,Igényesség,Izomtömeg,Romantika,Anyagi háttér 22/L
2011. dec. 4. 21:08
 23/26 anonim ***** válasza:

Szió! Én sorrendem ez lenne:

1. magasság

2. humor

3. külső

4. határozottság

5. romantikusság

6. igényesség

7.anyagi háttér

8.izomtömeg

Első azért a magasság, mert nem vagyok anynir alacsony lányka, és zavarna, ha a párom nálam alacsonyabb lenne..Igazándiból nekem a legfontosabb az, hogy megértő és figyelmes legyen az illető..de az itt nem volt a lehetőségek között:)

20L

2011. dec. 4. 21:20
 24/26 anonim ***** válasza:

21:06 vagyok

és tényleg utolsó az izomtömeg, igazából messzire elkerülöm az ilyen kigyúrt pasikat.

2011. dec. 4. 21:57
 25/26 anonim válasza:

-Igényesség

-Határozottság

-Romantika

-Külső

-Humorérzék

-Magasság

-Izomtömeg

-Anyagi háttér

2011. dec. 4. 22:02
 26/26 anonim ***** válasza:
Sajnos a mai lányok szinte már egyáltalán nem igénylik a romantikát, ebből a "kis felmérésből" is kiderült. Bár örülök, hogy páran még az első 3-ba tették legalább.
2011. dec. 5. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!