Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek vele járni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,van egy fiú akivel jóba vagyunk,jövőhéten találkozunk de nagyon félek tőle.18 éves,tapasztalt.. én pedig 15 éves kiscsirke :D 1 barátom volt eddig,vele kemény 1 hétig jártam,hogy miért nem tudom csak úgy szakitott,de haverja mondta,hogy azért,mert besz*ri... mindenki azt hiszi,hogy már sok barátom volt,közben meg csak 1 volt 1 hétig.. első csókom is vele volt,többiek pedig azt hiszik,hogy már nem vagyok szűz.. nagyon félek.hogy nem fog működni kapcsolatunk. barátnőim pedig azt mondják,hogy ne is találkozzak vele,mert csak kiakar használni,de szerintem nem.. egyik barátnőm,aki tényleg barátnő pedig azt mondta,hogy a többiek le akarnak beszélni róla,de csak azért,mert jól néz ki,mert irigyek -.- de én félek vele járni,mert idős:S v 3 év korkül. nem sok?2011. dec. 30. 12:16
1/8 A kérdező kommentje:
* mikor megmutattam nekik,hogy ő xx akivel jóba vagyok,akkor pofákat vágtak be... az az egy barátnőm aki meg nem ilyen,az örült neki :S
2011. dec. 30. 12:18
3/8 A kérdező kommentje:
még nem,miért???
2011. dec. 30. 12:18
4/8 anonim válasza:
nem sok, sot ez igy lesz a lehjobb, hidd el nekem.Persze ha mar tapasztalt elobb utobb felmerul a szex tema, s szerintem aki mar javaban jartas a temaban nem fog sokat varni rad.
20L
5/8 anonim válasza:
Akik azt mondják,hogy ne találkozz vele azok féltékenyek!
Igen is menj és találkozz vele.
Ne félj a lényeg,hogy végig ad önmagad :)
És ez hidd el így helyes,hogy idősebb nálad tudod jól,hogy mi lányok előbb érünk mint a pasik! Ezért is jobb ha idősebbel jövünk össze nincs 5 éves szinten :)
Vágj bele! :D Egyszer mindent el kell kezdeni legalább ebből is tanulsz!:D Ja és pozitív hozzá állás! Mindig csak a jókra gondolj,ne a rosszakra,mert ha rosszakra gondolsz azokat be is vonzod! Szóval csak pozitíván! Minden rendben lesz! :D A végeredményt majd írd meg priviben :D
6/8 A kérdező kommentje:
már beszéltünk sexről,de nem úgy.. hanem hogy nem birja azokat a csajokat akik könnyen adják magukat.. meg ő is mondta még az elején,hogy ne adjam könnyen magam,meg ha egy pasi melletted marad 3 hónap után is akkor szeret és nem szex fontos neki
2011. dec. 30. 12:24
7/8 A kérdező kommentje:
ma 12:23 köszi,elmegyek a talira ls megpróbálok nyugodt lenni :) jövőhéten lesz tali,de majd irok :) üdv.
2011. dec. 30. 12:26
8/8 anonim válasza:
Szia sok sikert, szerintem minden ok lesz! Miért ne járhatnátok? Aranyos, hogy így aggódsz... sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!