Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Please help me! Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Please help me! Mit tegyek? Félek hogy nem fog szeretni, mert nem vagyok gazdag! 3hónapja ismerkedek 1 fiúval, de még csak most kezdtünk el járni, hétfőn. Eljött, és a házunk előtt beszélgettünk.

Figyelt kérdés

Ma is találkozunk, szeretném beengedni, csak mi nem vagyunk gazdagok, bár látszik kívülről is hogy kicsi a házunk.De még fürdőszobánk sincs.Ahogy megyünk be a házba, van egy nagy lemez kád, mivel nyár van abba szoktunk fürdeni.Ha beengedem akkor meglátja, mit mondjak neki az micsoda, minek van ott.Az ő családja elég pénzes, és félek hogy az anyagiak miatt már nem úgy fog rám nézni.

Azt a kádat nagyon szégyellem, és semmiképpen nem tudom eltüntetni.Mert anyukám koszos munkát végez, és abba szokott fürdeni ha hazajön.Mit tehetnék, nagyon elvagyok keseredve.

17/L

2010. aug. 4. 13:43
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Ha igazán tetszel neki akkor nem fogja érdekelni a pénzed csak te :) Ha meg a ház miatt szakít veled 1 gyökér tapló...
2010. aug. 4. 13:46
 2/28 anonim ***** válasza:
I don't think we are able to help.
2010. aug. 4. 13:47
 3/28 A kérdező kommentje:

Azt mondta hogy szeret, mikor még nem is jártunk.Meg már akkor is látta a házunkat.Lehet én képzelem be magamnak.

De az a kád akkor is annyira égő.

Arra mit mondjak ha megkérdezi?

2010. aug. 4. 13:47
 4/28 anonim ***** válasza:

Látni fogja hogy az egy kád.Sőt ha a mosdóba kell mennie akkor azt is megláthatja hogy nincs fürdőszoba

Ha meg mégis rákérdezne ne hazudj

2010. aug. 4. 13:49
 5/28 anonim ***** válasza:
Mond el az igazat szerintem ha tényleg szeret akkor nem nagyon fogja érdekelni... 17/F
2010. aug. 4. 13:50
 6/28 anonim ***** válasza:
net az mindenképp van?
 7/28 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha eddig jól elvoltatok, akkor nagy valószínűséggel nem fogja érdekelni őt ez. Ha pedig mégis, akkor legalább már az elején látod, hogy ő egy olyan pasi akit az anyagiak érdekelnek. Ezt másképp nemtudod meg sajos, csak akkor ha beengeded őt. De mondjuk ha már így alapból látta a házatokat (írtad h látszik rajta h nem vagytok gazdagok) akkor sztem nem érdekli a srácot, szóval nyugi:)

Ha pedig mégis, akkor mondom, legalább megtudtad h milyen, és akkor ne bánd, ha ez miatt szakít veled, akkor magára vessen!

majd írd meg mi volt;)

8/28 A kérdező kommentje:
Net??az nincs otthon miért?
2010. aug. 4. 13:51
 9/28 A kérdező kommentje:
De nekik annyira szép házuk van, meg van autója.Nem is vagyunk egy szinten.Félek hogy pletykaság menne, hogy csórok vagy valami.Nem tudom még így nem ismerem.
2010. aug. 4. 13:52
 10/28 anonim válasza:

Szia! :-)

Szerintem mond el neki azt,amit nekünk is leírtál ide,az igazat! Ha igazán szeret és kedvel téged,nem fog azzal foglalkozni,hogy ti nem vagytok gazgagok!:-)

2010. aug. 4. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!