Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Please help me! Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Please help me! Mit tegyek? Félek hogy nem fog szeretni, mert nem vagyok gazdag! 3hónapja ismerkedek 1 fiúval, de még csak most kezdtünk el járni, hétfőn. Eljött, és a házunk előtt beszélgettünk.

Figyelt kérdés

Ma is találkozunk, szeretném beengedni, csak mi nem vagyunk gazdagok, bár látszik kívülről is hogy kicsi a házunk.De még fürdőszobánk sincs.Ahogy megyünk be a házba, van egy nagy lemez kád, mivel nyár van abba szoktunk fürdeni.Ha beengedem akkor meglátja, mit mondjak neki az micsoda, minek van ott.Az ő családja elég pénzes, és félek hogy az anyagiak miatt már nem úgy fog rám nézni.

Azt a kádat nagyon szégyellem, és semmiképpen nem tudom eltüntetni.Mert anyukám koszos munkát végez, és abba szokott fürdeni ha hazajön.Mit tehetnék, nagyon elvagyok keseredve.

17/L

2010. aug. 4. 13:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatban ez a legutolsó dolog, asszem..:)
2010. aug. 4. 13:56
 12/28 anonim ***** válasza:

Valószínű a srcot nem zavarja hogy csóró vagy.

Viszont Téged nagyon is zavar, és ha ezen nem tudod túltenni magad akkor ennek a kapcsolatnak nem jósolok túl hosszú időt.

Te fogod elmarni magadmellől a srácot az állandó "aggódásoddal"

2010. aug. 4. 13:56
 13/28 A kérdező kommentje:
Azt nem szeretném, hogy ilyen piti dolog miatt menjünk szét.:(
2010. aug. 4. 13:57
 14/28 anonim ***** válasza:
86%

hééééé

Ha piti dolognak érzed akkor miért is tetted fel a kérdést?

Miért is irtad le ma sokadszor hogy csoró vagy ők meg gazdagok?

2010. aug. 4. 13:59
 15/28 anonim ***** válasza:
Látod, már te is piti dolognak tartod. Akkor Ő is annak fogja... :)
2010. aug. 4. 14:00
 16/28 A kérdező kommentje:

Ha igazán szeret, akkor úgysem érdekli,ezt én is úgy gondolom, de annyira félek.Anya is mondja hogy engedjem be, de arra nem gondol hogy milyen gáz.

Köszönöm egyébként a válaszokat.

2010. aug. 4. 14:02
 17/28 anonim ***** válasza:
Az előbb írtad hogy piti dolog,és ennek ellenére még mindig aggályoskodsz :S
2010. aug. 4. 14:08
 18/28 A kérdező kommentje:
sajnos, amíg nem leszek túl az első ilyen találkozáson, addig csak aggódni fogok.
2010. aug. 4. 14:09
 19/28 anonim ***** válasza:

Ugyanmár!

Túlliheged a dolgot.A végén tényleg elüldözöd szegény fiút a pánikolásoddal

2010. aug. 4. 14:10
 20/28 A kérdező kommentje:
Neki nem mondtam még hogy figyelj már te gazdag vagy én meg szegény stb Hanem csak a barátnőmnek.
2010. aug. 4. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!