Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Felállítanátok egy sorrendet az itt felsorolt tulajdonságok közül a legfontosabbtól a legelhanyagolhatóbbig, amellyel egy fiú rendelkezzen, ha járni akarnátok vele?
-Romantika
-Humorérzék
-Határozottság
-Igényesség
-Magasság
-Izomtömeg
-Anyagi háttér
-Külső
Amit fognak írni:
1,Romantika
2,Humorérzék
3,Határozottság
Ami valójában az elvárásuk(tudat alatt):
1,Külső
2,Izomtömeg
3,Anyagi háttér
Kemény az élet!
hát szerintem ez lányfüggő, de én leírom:
-humorérzék
-romantika
-külső
-igényesség
-magasság
-határozottság
-izomtömeg
-anyagi háttér
-Igényesség
-Romantika
-Határozottság
-Humorérzék
-Magasság
-Külső
-Izomtömeg
-Anyagi háttér
1. Humor
2. Magasság, Külső
3. Romantika
4. Határozottság
5. Igényesség
Izomtömeg, anyagi háttér egyáltalán nem érdekel. Lassan már ott tartok, hogy rosszul vagyok a túl izmos férfiaktól...
1.anyagi háttér:legyen ugyanolyan mint az enyém!
2.külső( egyéb külső adottságok,ami nekem tetszik idetartozik a magasság is!)
3.humorérzék
4.határozottság
5.izomtömeg: nem kell kigyúrtnak lenni,elég ha megfelel a külseje számomra
muszáj megjegyeznem hogy a felsorolt tulajdonságok így fals képet mutatnak, mert a legtöbb külső tulajdonság. az igényességet, a magasságot és az izomtömeget én beleértem a külsőbe: ezektől is függ hogy külsőre tetszik-e.
az pedig, hogy külsőre tetsszen az illető alapfeltétele hogy párkapcsolatot nyissak, hogyan az is, hogy humorérzéke legyen és határozott legyen. ez a három tehát fej-fej mellett az első helyen van, az anyagi helyzet annyiban számít hogy ne akadályozza a párkapcsoaltunkat, találkozásainkat (ergo vagy tanuljon meg bliccelni vagy egy bérletre gyűjtsön össze mindig). a romantikát nem igénylem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!