Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Felállítanátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Felállítanátok egy sorrendet az itt felsorolt tulajdonságok közül a legfontosabbtól a legelhanyagolhatóbbig, amellyel egy fiú rendelkezzen, ha járni akarnátok vele?

Figyelt kérdés

-Romantika

-Humorérzék

-Határozottság

-Igényesség

-Magasság

-Izomtömeg

-Anyagi háttér

-Külső

2011. dec. 4. 19:44
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
43%

Amit fognak írni:

1,Romantika

2,Humorérzék

3,Határozottság

Ami valójában az elvárásuk(tudat alatt):

1,Külső

2,Izomtömeg

3,Anyagi háttér

Kemény az élet!

2011. dec. 4. 19:47
 2/26 anonim ***** válasza:

hát szerintem ez lányfüggő, de én leírom:

-humorérzék

-romantika

-külső

-igényesség

-magasság

-határozottság

-izomtömeg

-anyagi háttér

2011. dec. 4. 19:47
 3/26 anonim ***** válasza:

-Igényesség

-Romantika

-Határozottság

-Humorérzék

-Magasság

-Külső

-Izomtömeg

-Anyagi háttér

2011. dec. 4. 19:48
 4/26 anonim ***** válasza:
1.Hűségesség!,2.Igényesség,3.Külső,4.Romantika,5.Anyagi háttér,6.Izomtömeg,7.Határozottság,8.Humorérzék,9.Magasság
2011. dec. 4. 19:49
 5/26 anonim ***** válasza:

1. Humor

2. Magasság, Külső

3. Romantika

4. Határozottság

5. Igényesség

Izomtömeg, anyagi háttér egyáltalán nem érdekel. Lassan már ott tartok, hogy rosszul vagyok a túl izmos férfiaktól...

2011. dec. 4. 19:49
 6/26 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, hogy mindenki utoljára írta az anyagi hátteret. A valóságban egész máshogy van ez. Majdhogynem az az első (persze nem mindenkinél, vannak kivételek, de ők kevesen vannak). 23F voltam, csóró, parasztgyerek egy igényes versenyautóval. Mikor azzal vagyok tapadnak a csajok. Mikor busszal, rám se néznek.
2011. dec. 4. 19:51
 7/26 anonim ***** válasza:
29%

1.anyagi háttér:legyen ugyanolyan mint az enyém!

2.külső( egyéb külső adottságok,ami nekem tetszik idetartozik a magasság is!)

3.humorérzék

4.határozottság

5.izomtömeg: nem kell kigyúrtnak lenni,elég ha megfelel a külseje számomra

2011. dec. 4. 19:53
 8/26 anonim ***** válasza:
3.helyre tenném a humorérzék mellé a romantikát
2011. dec. 4. 19:54
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
Aki nem az utolsó 4 közül vmelyiket írja első helyre, az hazudik.
2011. dec. 4. 19:56
 10/26 szamóca.. ***** válasza:

muszáj megjegyeznem hogy a felsorolt tulajdonságok így fals képet mutatnak, mert a legtöbb külső tulajdonság. az igényességet, a magasságot és az izomtömeget én beleértem a külsőbe: ezektől is függ hogy külsőre tetszik-e.

az pedig, hogy külsőre tetsszen az illető alapfeltétele hogy párkapcsolatot nyissak, hogyan az is, hogy humorérzéke legyen és határozott legyen. ez a három tehát fej-fej mellett az első helyen van, az anyagi helyzet annyiban számít hogy ne akadályozza a párkapcsoaltunkat, találkozásainkat (ergo vagy tanuljon meg bliccelni vagy egy bérletre gyűjtsön össze mindig). a romantikát nem igénylem.

2011. dec. 4. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!