Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az, h nem akarok járni senkivel? (A többi lent)

Figyelt kérdés
18 lány éves vagyok,és még sose volt komoly kapcsolatom,bár lehetett volna már egy jó pár,de én mindegyikre nemet mondtam. Először azt hittem,azért nem akarok kapcsolatot,mert még nem volt megfelelő kérőm,de egyre inkább kezdem azt hinni,h ez a családi hátterem miatt van. Az anyám 3éves koromban elvált,sőt,a családomban minden nő elvált,amikor kicsi voltam,azt hittem az normális,ha egy nő megesküdik,majd elválik,majd megint megesküdik és így tovább...Ha egy párkapcsolatra gondolok,akkor mindjárt az ugrik be,h nincs értelme,m egyszer úgyis vége lesz,és az a vég rossz lesz,akkor meg minek belekezdeni...meg a szerelem kiszolgáltatottá teszi az embert,meg ilyeneket gondolok...Egyáltalán nem tartom jó dolognak a szerelmet(voltam már szerelmes),sőt,a házasságra is úgy tekintek,h egy férfi a nő mellett él,és csak parancsolgat neki,én pedig ezt nem akarom. Nem félek attól,h egyedül maradok,mert szeretek egyedül lenni,legtöbbször csak elviselem mások társaságát,de nem élvezem...
2011. nov. 23. 11:38
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos ez nem egyedi probléma hasonló környezetben élő felnövő lányoknál...
2011. nov. 23. 11:40
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
Majd megváltozik a véleményed, ha találkozol egy marha jóképű fiúval.
2011. nov. 23. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom, mennyire normális, de nem vagy egyedül vele. :)

Én 22 éves vagyok (L), de nekem sem volt még egy barátom sem. Bár nekem is elváltak a szüleim, és azóta apám undorítóan viselkedett (jópár éve nem tartjuk a kapcsolatot), nekem nem szokott eszembe jutni olyan, hogy nincs értelme. Elég visszahúzódó vagyok, nehezen ismerkedem, és nem is nagyon járok el sehová, nálam inkább ez az oka. Persze már sokan udvaroltak nekem, de egy idő után én mindig visszakoztam. Nem tudom, miért. :S

Egyszer biztos találunk valakit, akitől nem tartunk majd. :)

2011. nov. 23. 11:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Fura,mennyi minden múlik a gyermekkoron..

Ilyen esetben megértem,hogy senki sem kell neked.

De,egy picit szerintem változtass a nézeteiden..(nem bántás !!) nem mindig olyan rossz dolog,ha van valakid. :)

2011. nov. 23. 11:57
 5/9 Walk With Me ***** válasza:
80%

Meg kell találnod azt a valakit, akivel majd nem formaságnak vagy kényszernek fogod gondolni a házasságot. Egyszer úgyis vége lesz? Ez rajtatok múlik. Amúgy meg ennyi erővel megszületni sincs értelme, mert egyszer úgyis meghalunk. :)

20/F

2011. nov. 23. 12:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajnos érthető. :/ Az ember tudat alatt sokmindenre kivetíti a gyerekkorában tapasztaltakat. De én azt mondom, hogy ha te így jól érzed magad, akkor ne rágódj ezen... vagy ha nagyon zavar, akkor inkább keress fel egy szakembert!
2011. nov. 23. 13:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a megértő választ...Nem szoktam meg h ilyen megértően bánnak velem,az osztálytársaim szinte megvetnek emiatt,h nem járok senkivel...Még 1x köszi :))
2011. nov. 23. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mintha csak én írtam volna a kérdést.

24/F

Azt a baromságot sem hiszem el, hogy majd találkozol az igazival.

2011. nov. 23. 22:27
 9/9 anonim ***** válasza:

változott vmi azóta? én is hasonló cipőbe járok.

Csak mindig azt gondolom minek járjak vkivel úgy is meg fog csalni meg hogy én legyek Mari,Julcsi, Kató, Sári, Manci után az hogy is hívják Zsuzsi minek?????

2013. ápr. 30. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!