Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az, h nem akarok járni senkivel? (A többi lent)
Nem tudom, mennyire normális, de nem vagy egyedül vele. :)
Én 22 éves vagyok (L), de nekem sem volt még egy barátom sem. Bár nekem is elváltak a szüleim, és azóta apám undorítóan viselkedett (jópár éve nem tartjuk a kapcsolatot), nekem nem szokott eszembe jutni olyan, hogy nincs értelme. Elég visszahúzódó vagyok, nehezen ismerkedem, és nem is nagyon járok el sehová, nálam inkább ez az oka. Persze már sokan udvaroltak nekem, de egy idő után én mindig visszakoztam. Nem tudom, miért. :S
Egyszer biztos találunk valakit, akitől nem tartunk majd. :)
Fura,mennyi minden múlik a gyermekkoron..
Ilyen esetben megértem,hogy senki sem kell neked.
De,egy picit szerintem változtass a nézeteiden..(nem bántás !!) nem mindig olyan rossz dolog,ha van valakid. :)
Meg kell találnod azt a valakit, akivel majd nem formaságnak vagy kényszernek fogod gondolni a házasságot. Egyszer úgyis vége lesz? Ez rajtatok múlik. Amúgy meg ennyi erővel megszületni sincs értelme, mert egyszer úgyis meghalunk. :)
20/F
Mintha csak én írtam volna a kérdést.
24/F
Azt a baromságot sem hiszem el, hogy majd találkozol az igazival.
változott vmi azóta? én is hasonló cipőbe járok.
Csak mindig azt gondolom minek járjak vkivel úgy is meg fog csalni meg hogy én legyek Mari,Julcsi, Kató, Sári, Manci után az hogy is hívják Zsuzsi minek?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!