Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Amikor eltelik hosszabb idő hogy nem szeretkezek senkivel szabályszerűen bekattanok?
DE szó szerint,nagyon rossz. Az utóbbi pár napban a kb falat kapartam ,hisztis voltam iszonyat nyugtalan és mindenen bőgtem.. :S Ma voltam valakivel és szabályosan lenyugodtam .olyan semleges nyugalom van bennem ,meg olyan mintha ittam volna és kicsit olyan delírium érzés .tompultság ..
Belőlem a szex váltja ki azt amit másokból az alkohol? :S
26n
Nem, egyszerűen nagyobbak az igényeid és érzékenyebben reagálsz rá.
Az alkohol azért egészen mást csinál :)
Ettől nem vagy defektes, nyugi :)
valahogy így történt a dolog ?
19:17 ez aranyos köszönöm . :)
Nem volt sok kapcsolatom ..és ez a vesztem kicsit mert csak olyannal fekszem le akit emberileg is alkalmasnak tartok rá,kedvelek ,szeretek -nagyképűen akit méltónak tartok :D nadehát mindannyian válogatunk ugye..
Amúgy nonstop24ben tudnám csinálni :o)
Kedves kérdező!
Elég szimpi, amit írtál. Én is tudnám csinálni elég sokszor, elég jó minőségben.
Ennek fényében írnál nekem egy privát üzenetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!