Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Felállítanátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Felállítanátok egy sorrendet az itt felsorolt tulajdonságok közül a legfontosabbtól a legelhanyagolhatóbbig, amellyel egy fiú rendelkezzen, ha járni akarnátok vele?

Figyelt kérdés

-Romantika

-Humorérzék

-Határozottság

-Igényesség

-Magasság

-Izomtömeg

-Anyagi háttér

-Külső

2011. dec. 4. 19:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Kiderül... hogy mégis számít a külső XD Érdekes önbevallás, szamóca. Annak dacára hogy ezt egy általam feltett kérdésben tagadtad.
2011. dec. 4. 20:01
 12/26 anonim ***** válasza:

1. Romantika

2. Igényesség

3. Humorérzék

4. Külső és izomtömeg

5. Határozottság

6. Anyagi háttér és magasság.

17L

2011. dec. 4. 20:02
 13/26 szamóca.. ***** válasza:
43%
lelkek erdésze: ovlasd el az ottani válaszom. számít. de a külső nem egyenlő az izmos testtel
2011. dec. 4. 20:03
 14/26 anonim ***** válasza:

szamóca!

dugnálak:D

2011. dec. 4. 20:11
 15/26 szamóca.. ***** válasza:
43%
mint a lopott bicajt mi?:D
2011. dec. 4. 20:15
 16/26 anonim ***** válasza:

- Külső - ez az első dolog, amivel szembesülök, amikor megismerek valakit.

- Humorérzék - ha megnevettet már fel tudja kelteni az érdeklődésem.

- Határozottság - ritka kincs a mai pasikban, ezzel meg lehet fogni, mert, akit simán egyből irányítani tudok, azt nem tekintem kihívásnak, másrészt ettől férfinak érzem magam mellett, én pedig nőnek magam mellette.

- Igényesség - ebbe sok minden beletartozhat öltözködéstől elkezdve a zenei ízlésen át a beszédstílusig. Számomra fontos, hogy ne legyen totál igénytelen, szeretem a mérsékelt eleganciát.

- Romantika - Azért ne csöpögjön túlságosan, de teljesen romantikátlan se legyen. Egy kis drámaiság... :)

- Magasság - Legyen magasabb nálam, ha csak egy kicsivel is. Plusz pont, ha 180 felett van.

- Izomtömeg - Hát. Nem szívesen bújnék ágyba egy csontvékony kangiliszta kisfiúval sem, egy szétgyúrt "atomfaszitól", pedig egyenesen félnék. Középút.

- Anyagi háttér - Nem ez az, amivel el tud bűvölni, ha a fenti tulajdonságokban csődöt mond. Ezért utolsó helyre tettem. Bármennyire is nehéz elhinni, nem csak olyan nők léteznek, akik csupán pénzért vannak pasikkal. Nem gondolom, hogy általánosítani kellene az összes lányt néhány mindenhol feltöltött csajocska alapján. Egy csóró, de érdekes személyiségű srác valószínűleg jobban meg tudna fogni, mint egy 60 éves milliomos bácsika.

19/L

2011. dec. 4. 20:20
 17/26 anonim ***** válasza:

1.Humorérzék

2.Külső

3.Romantika

4.Határozottság

5.Igényesség

6.Izomtömeg

7.Magasság

8.Anyagi háttér

18/L

2011. dec. 4. 20:22
 18/26 mus musculus ***** válasza:

Valóban hülyeség volt három pontot szánni a külsőnek, na mindegy, akkor ehhez mérten válaszolok.

Ezek közül:

1. Humor

2. Igényesség

3. Határozottság (mértékkel, az én magánügyeimet hagyja általam megoldódni)

4. Külső (csak fogjon meg benne valami, nem baj ha nem perfekt a megjelenése)

5. Romantika (szintén álljunk meg egy egészséges szinten, nem kell hatszázféle limlommal elhalmozni nyálfürdő közepette)

6. Anyagi háttér (hogy magamat idézzem, ne a Lánchidat nevezze otthonának)

7. Magasság és izomtömeg (ezek eleve nem jönnek be nekem, nem is tudom, miért van evidensnek feltüntetve)

Amúgy nekem az intelligencia (hangsúlyozom, az intelligencia, nem a lexikális tudás) a legfontosabb, de mivel ez nincs az alternatívák között, nem írtam be.

2011. dec. 4. 20:23
 19/26 anonim ***** válasza:

szamóca!

A lopott biciklit tolni szokták, de ha ez is megfelel, akkor igen, TOLNÀLAK!:D

2011. dec. 4. 20:53
 20/26 szamóca.. ***** válasza:
én dugnival ismerem, de ez már igazán részletkérdés :D
2011. dec. 4. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!