Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon akik diáklányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon akik diáklányokat támogatnak rendszeres szexért cserébe, mennyi pénzt adnak?

Figyelt kérdés
Sok ilyen hirdetést olvasni. Üzletember keres laza kapcsolatra diáklányt, akit anyagilag támogatna. Vajon mennyire bőkezűek ezek a férfiak? Havi 100-150 ezerre lenne szükségem. Szerintetek ez irreális?
2011. dec. 4. 01:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
elolvastam minden kommentet, mert most volt a naplóba egy riport, és baromi érdekes volt, és érdekelne hogy mi lett a lánnyal aki feltette a kérdést...!!
2012. nov. 4. 19:44
 72/86 teebo ***** válasza:

36 éves pasas (családapa) vagyok ...

van egy ilyen diáklány "szeretőm"

ha valakit érdekel akkor mesélek......

2012. dec. 3. 21:26
 73/86 anonim ***** válasza:
Mesélj!
2012. dec. 3. 21:53
 74/86 teebo ***** válasza:

fiatalos, jóképű( mások szerint) intelligens , kedves vagyok

kedvelem a kis " iskolásomat " beszélgetek vele sokat , kényeztetem, kedveskedem neki . Azt gondolom , hogy ezt Ő is érzi és értékeli is... szerintem jó a kapcsolatunk. Teljesen őszinték vagyunk egymással...

Olyanok vagyunk mint valami jó barátok akik szexelnek is és én meg kisegítem amennyire tudom mert ugye a diákhitel az mégiscsak hitel...

2012. dec. 3. 22:00
 75/86 anonim ***** válasza:
és mennyivel támogatod?
2012. dec. 3. 22:02
 76/86 teebo ***** válasza:

10 és 20 között / alkalom

az alkalmak nincsenek időhöz kötve.. lehet, hogy egy egész délután is megesik.

elmegyünk enni, nézelődni, csavarogni stb... aztán általában egy szoba a vége és egy mindkettőnk részére kielégítő szex . minden ami mind kettőnknek jól esik.....szabadon,kötetlenül

2012. dec. 3. 22:17
 77/86 anonim válasza:
9%
Te csak egy nagy retkes kva vagy, akit sz.rrá aláznék, majd lehugyoznék egy ezresért!!! Semmi másra nem vagy jó, te pénzért b.szó k.rva !!!
2012. dec. 30. 18:36
 78/86 anonim ***** válasza:
77%

Tény, hogy ez a prostitúció egy alfaja, tehát mégis csak ku*rvaság! Mindazonáltal mindenki eldöntheti, hogy neki mi fér bele az élete, hogy éli azt. Ha épp egy családos férfi farkát szo*pod az valóban kényes kérdés, de az is biztos, hogy a férfit senki se kényszeríti, hogy téged pénzeljen, szóval kettőn áll a dolog. Mindezek mellett valamilyen szinten társadalmilag hasznos tevékenység, mert lehet, hogy pont egy olyan férfinak okozol örömet aki amúgy nem tudna felszedni egy fiatal csinos csajt. Mivel az ilyen szolgáltatásokra mindig volt és lesz is igény, így mindig lesznek ilyen csajok. Talán a kisebbik rossz, ha egy pénzéhes kis diáklánynak fizetnek a férfiak mint ha a futtatott lányoknál - a feketegazdaságban kötne ki a pénz amivel későbbi bűncselekményeket finanszíroznak-. Bár ha van lakásod és nem költségtérítéses vagy akkor bizonyára jól élsz, hogy havi 150 ezer a fix kiadásod.

Sokakkal ellentétben én nem vagyok álszent és ha megtehetném (25 vagyok) akkor bizonyára keresnék egy ilyen csajt, ráadásul ha lány lennék én is bevállalnám mert szeretem a szexet! Sőt, ha jóképű lennék és lenne rá igény akkor én is foglalkoznék idősebb nőkkel, csak ugye erre nincs igény :D

Szerintem csináld ami jól esik, de vigyázz mert ravaszabb játékos csak úgy leszel, ha ravaszabb ellenféllel játszol!

Vagyis ha belebotlasz egy stricibe aki így akarja összeszedni a lányokat akkor rába*szhatsz keményen! Bekamerázza a lakást, te csak kamu dolgokat tudsz meg róla, de ő 10 perc alatt telefonszám alapján minden infóhoz hozzájut, tudják hogy kell csinálni! Később pedig elküldi apunak-anyunak a videót amin épp veszed át a pénzt majd megy az unga-bunga.

Szóval a lényeg, hogy nem kell azzal foglalkozni, hogy ki mit gondol, ha úgy érzed, hogy ehhez van kedved akkor szíved joga, de légy elővigyázatos, mert az ördög legnagyobb trükkje amikor elhiteti, hogy nem létezik!

25F bocs ha hosszú lett :D

2012. dec. 30. 19:24
 79/86 anonim ***** válasza:
teebo: te hogy tettél szert a csajra? kifejtenéd kicsit részletesebben, mert szerintem sokunkat érdekelne :)
2012. dec. 30. 19:25
 80/86 LénaXX válasza:
Sziasztok végig ólvastam a beszélgetést engem is érdekelne hol tart a sztori :) Én is ezen gondolkodok mostanában egyébként ....
2013. aug. 10. 16:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!