Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon akik diáklányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon akik diáklányokat támogatnak rendszeres szexért cserébe, mennyi pénzt adnak?

Figyelt kérdés
Sok ilyen hirdetést olvasni. Üzletember keres laza kapcsolatra diáklányt, akit anyagilag támogatna. Vajon mennyire bőkezűek ezek a férfiak? Havi 100-150 ezerre lenne szükségem. Szerintetek ez irreális?
2011. dec. 4. 01:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 A kérdező kommentje:
és nekem is az a gyanúm, hogy az apróhirdetések a bénák eszközei. amúgy elég jó nő vagyok, attól hogy diáklány és nem hivatásos. nem értem ezt a sok "talál ő majd fullos csajt" kommentet.
2011. dec. 4. 04:32
 42/86 anonim ***** válasza:
84%

jajj,kiscsibem...

inkabb munkahelyet keresnel ekkora lendulettel...

:(

azt mondod nem engeded be a maganszferadba???

akkor hogy gondolod???

van panzios ismerosod,akinel meg tudod oldani vagy ezt is elvarod a pasitol,hogy o gondoskodjek rola???minusz a bevetelbol...

nem a hejespasee koraharmincas(kockahas,terepjaro,terdig ero @,alomlover)keres maganak ilyen partnert,hanem a 40+os,az unalmas csaladtol elmenekulo ferfiak...akik nem fognak odafigyelni rad,nem fognak kenyezetni,babusgatni,hanem megmondja,hogy mit akar a penzeert es szeva...

le kellene allnod a brazil szappanoperakkal...

es ebbol a korbol nincs kiszallas...

egyszer elkezded,aztan rajossz,hogy vegul is tul sokat nem kell tenned a penzert,megszokod,on majd a szoli/mukormos/vasarolgatas,felrerakni nem fogsz...

marcsak azert sem,mert egy ertelmes pasi nem fog neked elore odaadni semmitse,maximum egyuttlet utan valami kisebb osszeget...abbol edig nem vagy elobbre...

es igen,gyomor kell hozza,met egy pasi nem azert megy el egy ilyen lanyhoz,mert azt szeretne,hogy kenyeztethesse a kiscsibet,tanitsa,odafigyeljen ra,hanem hogy ot kiszolgaljak...

es nem erdekli mas...

ha azt mondom,hogy kettokor randi,akkor randi...ha lemondod,kb 15 perc alatt talalok mast,mert tele a net a hozzad hasonlo,lusta-buta-onmaguktol elszallt kislanyokkal,akik azt hiszik,hogy a "jo" testuk mindenre megfelel...penzkereseti forrasnak is...

pedig nem...

es ne akarj hoszutavra tervezni,fix partnerrel...mivel nem erdek,hogy milyen vagy,mint ember hanem csak es kizarolag a tested kell,igy ki tudja,hogy hol s mikor jon szembe egy masik,szebb-csinosabb pofi-popsi a kepbe es te mesz...

ez van...

30+os pasi

2011. dec. 4. 07:08
 43/86 A kérdező kommentje:

nem élek álomvilágban. mondd melyik soromból olvastad ki, hogy dédelgetésre vágyom, vagy terepjárós szívtipróra?

nem vagyok elszállva magamtól, de annyira azért értékelem magamat, hogy ne azokkal a suttyókkal menjek el, akiknek egy szobára sem telik.

hogy így keres mást, alacsonyabb igényekkel? tegye azt.

nem célom az első szembejövő hapsi kitartott szeretőjének lenni. a hosszútáv pedig nálam nem éveket jelent. azt én sem tartanám reálisnak. de nyáron diplomázom.

2011. dec. 4. 07:51
 44/86 anonim ***** válasza:
65%
Magyarország én így szeretlek :) na mi van hol van a sok feminista?
2011. dec. 4. 10:18
 45/86 .Daniel. ***** válasza:
A harmincas pasas nagyon adja. Jobban jársz ha rá hallgatsz. Miért hiszed azt hogy a testeddel elérhetsz bármit is.....Ennek sírás lesz a vége.
2011. dec. 4. 10:34
 46/86 anonim ***** válasza:
40%

9-es:

"ha valakinek van felesleges 100 ezre havonta, az elég gazdag, ha egy kicsit is vonzó, akkor minden ujjára talál nőt"

esetleg nem akar minden ujjára nőt, hanem csak egyet,

vagy nincs ideje, módja keresni (pl. mert nem független)

nem hiszem, hogy csak perverz, ronda, bunkók keresnének diáklányokat

2011. dec. 4. 10:58
 47/86 anonim ***** válasza:

Ha ilyenre adod a fejed,akkor NINCS lehetőséged válogatni.

Vagy a 3 napja fürdött,200 kilós kancigánynak megmondod,hogy"ja,bocsi,hozzád nincs kedvem..."?

30as pasi +1 like,ott a tuti.

2011. dec. 4. 11:31
 48/86 anonim ***** válasza:
Gondolom, ha (ne adj isten) később lenne barátod neki nem vallanád be, hogy egy k.rvával jár? ugye?
2011. dec. 4. 12:25
 49/86 A kérdező kommentje:

ó de jól tudja itt mindenki. tudjátok, mit? ha belevágok, elmesélem, hogy alakult :)

amúgy mi sem természetesebb annál, hogy elmondom a majdani páromnak. én nem érzek ezen semmi szégyellnivalót.

2011. dec. 4. 12:52
 50/86 anonim ***** válasza:
90%

1. A harmincas pasinak 100%-ban igaza van.

2. Most elmondom, mi fog történni. Három lehetőség létezik:

a) Elkezded csinálni, fél éven-éven belül egyszer csak "eltűnsz". Verés, 30 fős "buli" (ahogy azt már előttem leírták).

b) Csinálod X évig, aztán ott állsz majd 30 évesen kiégve, egy büdös fillér nélkül (mert megsúgom: a "kitartott diáklány" még az útszéli prostinál is szarabbul keres hosszú távon, tk azért, mert az arany nyaklánc* szép is, meg csillog is, de kenyeret nem adnak érte a boltban :))

c) Csinálod egyetlen egy kuncsafttal, akibe aztán beleszeretsz, végül már pénz nélkül is jársz utána, teljesen a rabja leszel, és bármit tesz veled, nincs szabadulás, mert nem akarsz szabadulni.

*igen, arany nyaklánc... kicsit a másik fél fejével gondolkozva: olcsóbban ki lehet jönni ékszerekkel, plusz (valljuk be) a nők szeretik az ékszereket (nem minden nő, de aki ilyenre adja a fejét, az biztosan),

Ami NEM fog történni (bármennyire is így tűnik számodra jelen pillanatban):

a) Csinálod januártól májusig, megszeded magad, aztán te jobbra, a pasi balra.

b) Egymásba szerettek és elvesz feleségül.

c) Csodás, felfelé ívelő karrier, egyre nagyobb keresettel.

Égre-földre meg merek neked esküdni, hogy az utóbbi három eset nem fog veled megtörténni. Megtörténhetne, de nem ebben az országban és nem kitartott diáklányként, az biztos.

Nyáron diplomázol, vegyél fel diákhitelt, MENJ DOLGOZNI!!!

(Nem a levegőbe beszélek, hanem tapasztalatból és az alapján, amit külföldön láttam. Gondolj csak bele, mi lehet itthon?)

2011. dec. 4. 13:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!