Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon akik diáklányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon akik diáklányokat támogatnak rendszeres szexért cserébe, mennyi pénzt adnak?

Figyelt kérdés
Sok ilyen hirdetést olvasni. Üzletember keres laza kapcsolatra diáklányt, akit anyagilag támogatna. Vajon mennyire bőkezűek ezek a férfiak? Havi 100-150 ezerre lenne szükségem. Szerintetek ez irreális?
2011. dec. 4. 01:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
Ha jól végződik a történet és elmeséled, akkor az itt kommentelők elhiszik, vagy csak azt fogják írni, hogy "kamu"?
2011. dec. 4. 13:11
 52/86 anonim ***** válasza:

Írod>A kérdező kommentje:

ó de jól tudja itt mindenki. tudjátok, mit? ha belevágok, elmesélem, hogy alakult :)

amúgy mi sem természetesebb annál, hogy elmondom a majdani páromnak. én nem érzek ezen semmi szégyellnivalót.

Ha te jobban tudod,akkor miért itt kérdezősködsz?

Amúgy 30as pasinak többen adnak igazat,mint neked,nem kellene elgondolkodni?

Bár te is az a fajta lehetsz,aki szembe megy az autópályán,de mindenki hülye.

2011. dec. 4. 13:20
 53/86 anonim ***** válasza:
Hát a leendő pasid biztos "büszke" lesz rád, miután megmondod neki, hogy egy 50 éves pasinak a k.rvája voltál évekig...tényleg nincs mit szégyelni rajta:D szerencsétlen-.-"
2011. dec. 4. 13:38
 54/86 anonim ***** válasza:
68%
Csak azt nem értem, hogy mi az a havi 150e fix kiadás, ami miatt ilyenbe akarsz kezdeni.
2011. dec. 4. 15:18
 55/86 anonim ***** válasza:
44%

jajj ugyan már emberek...a diákhitel is pont olyan klassz mint a svájcifrank, csak sokan nem látják át...sőt azon se lepődnék meg, ha a kérdező fixkiadása pont hiteltörlesztés lenne h megtartsa a házát...

meg azt se nagyon mondjátok h diákmunkából meglehet élni, vagy diploma nélkül jól keresni (khm diplomával sem) itthon legalábbis biztos nem. én külföldet ajánlanám, de mivel hamar itt a diplomád, nyilván csak utána, de utána egyből. mindegy h prostinak mész ki vagy a szakterületedre, az itthoni helyzetnél csak jobb lehet...

2011. dec. 4. 16:11
 56/86 anonim ***** válasza:
78%

Azért kedves kérdező, elég szomorú, hogy a k*urvulásban semmi kivetnivalót nem látsz.. Előzőleg már írtam, le lettem ugatva de ne ringasd/ringassátok magatokat álomvilágba: K*URVÁK csinálnak ilyet. A "kitartott diáklány" szebb megfogalmazás de a munkaköre ugyan az. Ahelyett, hogy szétteszed a lábad mindenféle pasinak, esetleg dolgozhatnál..vagy tanulhatnál, hogy át tudj államira kerülni meg hasonlók.

Nehogy azt hidd, hogy annyit érnél egy ilyen pasinak, hogy havi 100-150et kapnál- hacsak nem egy 70+oshoz mész hozzá. A többi ilyennek vagy van családja, vagy olyan, amilyen. Senki nem lesz hajlandó eltartani téged egy kis szexért cserébe, van saját élete és saját költségei.

2011. dec. 4. 16:41
 57/86 anonim ***** válasza:
72%
Ez a dolog sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk. Van kereslet és van kínálat. Amíg a férfiak igénylik ezt addig lesznek lányok akik ezt kielégítik. Amúgy meg az ő lelkiismeretükre kell bízni és nem itt veszekedni rajta...
2011. dec. 4. 16:44
 58/86 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, engem érdekelne a történeted sikere hosszútávon. Lesz majd valami blogod ahol leírod?
2011. dec. 4. 19:45
 59/86 A kérdező kommentje:

blogot nem fogok nyitni, ez egészen biztos. pár sorban majd megírhatom itt, hogy alakultak a dolgok. de mint mondtam, még nem határoztam el magam teljesen. lehet hogy belevágok, lehet hogy nem.

amúgy a többieknek:

1. a diákhitelt rég felvettem, semmire sem elég

2. nézek közben melókat is. majd ha találsz olyat, ahol részmunkaidőben megkeresek 150-et, szólj.

3. ki mondta hogy fizetősön vagyok? micsoda előítéletesség, amikor azt tanácsolja valaki, hogy tanuljak jobban! államin vagyok, és maximális pontszámmal kerültem be ide.

4. bár ezt még senki nem említette, de inkább megelőzöm: ösztöndíjat nem kaphatok, nem felelek meg a feltételeknek.

nem akarom bizonygatni, hogy nincs más megoldás. tudom, hogy mindig van más megoldás. én most mégis inkább ezt választanám. talán. még nem tudom. de ha vissza is tartana valami, tuti nem az, hogy elszégyellem magam. számomra pénzért szexelni valakivel egy cseppet sem bűnös dolog. nincs sértett, nincs bűn. a pasi családjával meg ne gyertek megint, nem én tehetek róla hogy elcseszték a házasságukat.

amúgy nem mondtam, hogy problémám lenne a kurvä kifejezéssel. felőlem hívhatjátok akárhogy a dolgot. nem az én dolgom, hogy ti mit gondoltok.

2011. dec. 5. 02:13
 60/86 anonim ***** válasza:
63%
Mellesleg mivel teljesen anonim oldal, gondolom elég erősen hidegen hagyja, hogy hogyan hívjátok :D
2011. dec. 5. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!