Mit tudtok arról, hogy küszöbön állna a Vajdaság függetlenedése, amit a nagyhatalmak is támogatnak (élükön az USÁ-val, az Egyesült Királysággal és Németországgal)?
Egy eléggé kétes forrásból hallottam ezt és kíváncsi vagyok, hogy ti mit tudtok erről.
Nagyon örülnék, ha linket is tudnátok mutatni, vagy valami tanulmány címet írni, ami ezzel foglalkozik.
Köszönöm
Ez nem feltétlenül igaz. Ha pl. érdekük lenne Szerbia szétverése, akkor akár ők maguk is megszerveznék.
Bár erről, jelen esetben, tudtommal, szó sincs.
"Egy eléggé kétes forrásból hallottam ezt"
Valóban kétes a forrásod. Az egész hülyeség.
hát én még nem hallottam erről
bár nagyon örülnék neki ha így lenne
Vajdaság autonómiája napirenden volt a múlt években és a szerbek úgy nézett ki belemennek.
Arról persze szó se lehetett, hogy teljesen kiválik Szerbiából mert Vajdaság lakossága 70%-ban szerb.
A szerbek aránya Vajdaságban 65%,de ezt ők szeretik sokszor 70-75%-nak bemutatni!
A valóságban még 60% sincs!
Bácskában 20-25% a szerbek aránya egy esetleges függetlenség esetén!
Vajdaságban sok menekült van,akinek nem tiszta a lelkiismerete a élszláv háborukban betöltött szerepük miatt!
Ezek mind rettegnek a Vajdasági függetlenségtől!
Ilyenekből 500.000 van Vajdaságban!
Ezek nélkül már nincs is olyan sok szerb Vajdaságban,mi?!
"Vajdaság autonómiája napirenden volt a múlt években és a szerbek úgy nézett ki belemennek. "
Ezt a mondatot nem tudom értelmezni, mivel a Vajdaság már időtlen idők óta autonóm.
Esetleg valami linket tudnál mutatni arról, amire gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!