Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon akik diáklányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon akik diáklányokat támogatnak rendszeres szexért cserébe, mennyi pénzt adnak?

Figyelt kérdés
Sok ilyen hirdetést olvasni. Üzletember keres laza kapcsolatra diáklányt, akit anyagilag támogatna. Vajon mennyire bőkezűek ezek a férfiak? Havi 100-150 ezerre lenne szükségem. Szerintetek ez irreális?
2011. dec. 4. 01:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 A kérdező kommentje:
na igen... biztos vannak árnyoldalai is. kösz hogy leírtad.
2011. dec. 4. 02:06
 12/86 anonim ***** válasza:
78%
Jó ég áldjon meg, ugye nem gondolod, hogy ugyanazt kérném egy prostitól, mint egy "normális" nőtől? Ugye nem képzeled, hogy ha mondjuk adok neked havi százezret, akkor érdekelne, hogy fáj a fejed, aznap volt a kishúgod temetése, vagy hogy nem szereted az popsiból-szájba kombót? Nyilván egy harmincas, jóképű, illatos férfit vársz, de rohadtul meg fogsz majd lepődni... mindegy, te dolgod, legyél ribé, nem az én lányom vagy, azt csinálsz magaddal, amit akarsz.
2011. dec. 4. 02:16
 13/86 anonim ***** válasza:
80%
Nem irreális. Inkább az a kérdés, hogy te el tudod-e hitetni magadról, hogy te megérsz ennyit. Aki ennyi pénzt megad, az nyilván mehet máshova is a pénzével. Küldtem privátot.
2011. dec. 4. 02:18
 14/86 A kérdező kommentje:
nem tudom, miből gondoltad hogy azt várnám, hímes tojásként bánjanak velem. de azért azt továbbra is feltételezem, hogy az elején meg lehet beszélni, ki mit vár el és mit vállal. nyilván jobban kiéli az ember a perverzióit egy ilyen lánnyal. de nem hiszem hogy javarészt kínzásra és pisi-kaki szexre vágynának ezek a férfiak. ha meg olyasvalakibe botlok, aki igen, akkor megbeszéljük az elején, és inkább tovább keresgélünk. ennyi. ez olyan idealista volna?
2011. dec. 4. 02:21
 15/86 anonim ***** válasza:
4%
Ilyen kocsog diák kuvák meg prostik már kuva sok csáládott tönkre tetek szerintem neeee vágj bele vagy olyan embert keres akinek nincs csáládja de mondjul a legtöbb ugy is le tagadja de ha 1 érzéstelen szívtelen r*banc vagy csak nyugaton :D
2011. dec. 4. 02:22
 16/86 anonim ***** válasza:
72%

Most átmeneti megoldásnak gondolod, aztán később majd büdös lesz a munka, ha rászoksz erre az életre.

Nem mintha ez könnyebb lenne - de addigra már lesz gyomrod hozzá, megszokod, és persze jóval többet fizet, mint egy tisztességes munka.

Az igaz, hogy veszélyesebb is: majd egyszer jól szétszabdalja az arcod egy strici, ha nem fizetsz neki az első szóra és nem dolgozol utána neki (90-95%-ot kell leadnod).

Vagy előtte még partiba dob, és 30-an megerőszakolnak. Tudod: be kell törni, hogy ne is gondoljon ellenkezésre.

Megtalál, ne félj... ő is ad fel hirdetéseket, vagy hall valahol rólad. Te is fogod hirdetni magad egy idő után (tulajdonképpen már most is azt teszed).

Amúgy ha ilyen lusta vagy, ez is esélytelen neked. Ide is kell ész: legalább annyi, hogy tudd, mennyit ér a tested, tudásod, gyakorlatod van a témában és megpróbálod elkerülni a pszichopatákat (akik szintén hirdetnek) és a striciket.

Azon kívül, hogy ez nem nyugdíjas állás: mit csinálsz majd 30 évesen, mikor luxusprostinak már öreg leszel? Mész az utcára? Az nem fizet ám olyan jól!

Abban ne reménykedj, hogy legális szakma nélkül, 10-15 év kihagyás után bárhol máshol is esélyed lesz.

És aztán 50 évesen? Mész a nyomortelepre?

2011. dec. 4. 02:22
 17/86 anonim ***** válasza:
61%
Te nem a szeretője lennél, hanem a k*rvája...Jó éj!!!
2011. dec. 4. 02:34
 18/86 anonim ***** válasza:
49%

Utolsó tök hülye vagy!!

Nekem éppen egy 30-as ápolt viszonylag jókép pénzes pasit sikerült kifognom. Elég szépen megfizet és még egy lakást is vett nekem. Azzal tisztában van,hogy a külsejével és a pénzével egy csomó jobbnál jobb nőt megkaphatna,csakhogy nem bízik a futtatókban és nem akar semmilyen nyavalyát se elkapni...Havonta járat engem orvosi vizsgálatokra,de megéri ,mert jót kaszálok vele...

23/L

2011. dec. 4. 02:35
 19/86 A kérdező kommentje:

biztos vagyok magamban. tudom, mit akarok, és mennyit. nem csinálnám ezt évekig. egyetlen férfit akarok találni, aki megadja nekem ezt az összeget, amíg a szeretője vagyok. nem kerülnék bele a körforgásba. hamarosan diplomázom, utána dolgozni fogok. most is tudnék, de mellékállásban nem tudok megkeresni annyit, amennyire szükségem van. márpedig havi 150 ezer fixkiadásom van. ez is csak akkor, ha meghúzom a nadrágszíjat.

utolsó: hol szerezted ezt a főnyereményt?

2011. dec. 4. 02:38
 20/86 A kérdező kommentje:
illetve utolsó előtti
2011. dec. 4. 02:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!