Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hordanak kosaras melltar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hordanak kosaras melltartót az olyan lányok akiknek "nincs" mellük?

Figyelt kérdés
Néha nagyon idegesítő tud lenni amikor lehajol...
2009. máj. 14. 16:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Sz'tem igazából nem is az zavarja az embereket, (engem is beleértve) hogy valaki szivacsos, kosaras melltartót hord, hanem az, hogy nem akkorát, amekkorát kéne. Van egy edzőtársam, aki 75/B-s melltartót hord, holott 70/B-s melle van úgy saccperkábé. Tényleg gáz, és megtévesztő is.

Szerintem a látszaton kívül azért is teszik, mert így egy idő után elhitetik magukkal, hogy nagyobb a mellük. Nem lehet, hogy ez olyasmi, mint a pasiknál, hogyha a méretüknél nagyobb óvszert vesznek, mert úgy érzik ettől, hogy nagyobb a farkuk?

2009. máj. 21. 19:41
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
16:39 esnek írom, a 85 az a mell alatti rész, az A,B,C az meg a kosár méret, tehát a 75 C a nagyobb
2009. jún. 1. 22:42
 23/23 anonim ***** válasza:

Voksán Virágnak és Molnár Anikónak szilikon melleik vannak :)

és egyáltalán nem tartom őket szép nőnek.

Amúgy nem ciki, ha egy nőnek látszik a mellbimbó formája, főleg nagy melegben, áés ha nincs is szüksége melltartóra, mert szép feszesek, kisebbek a mellei.

A kis mellek szerintem sokkal szebbek, de tényleg nem kéne két számmal nagyobbat felvenni, a számozástól és a fazontól is is függ melyik méret a megfelelő. Nekem pl a szivacsos nem áll el,, teljesen kitöltöm, de a szivacs nélküli merevítős (nem kosaras) is jól áll a méretemben.

A pasik max azt mnodják hogy minek a melltartó, sokkal szexibb nélküle :)

sőt cicifix nélkül leőbb nőnek kicsit, mnitha valaki mindig csak lelapitja, meg alátámasztja a cickóit, nemhogy a mellizma erősödne.

kösz de nekem nem kell a természetellenes mű mell, meg a térdig lógó sem. amugy az oskkal gusztustalanabb, mikor valakinek tejcsárdája van, és egy túltenyésztett csöcsöskancsó 2 számmal kisebb melltartót vesz fel, és kifolyik belőle a zsírpaca. ha a nagy popsi, meg a vastag comb, úszógumi nem tetszik a nőknek, akkor a nagy mell se kelljen nekik.

de a húsgolyók ugyanugy nem tetszenek mint az anorexiások, főleg ham ég puposak is mellé.

Az alakhoz illő ruhával és helyes testartással mnidenki lehet vonzó.

2009. jún. 1. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!