Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hordanak kosaras melltartót az olyan lányok akiknek "nincs" mellük?
Figyelt kérdés
Néha nagyon idegesítő tud lenni amikor lehajol...2009. máj. 14. 16:00
1/23 anonim válasza:
Kb. Mekkora méretig gondolod, hogy "nincs mellük"? Az "a" kosarakra gondolsz? Azért hordják, hogy úgy tűnjön, hogy van mellük! Kell nekik egy kis ön bizalom!
2/23 anonim válasza:
Képzeld a leendő barátjának milyen idegesítő lehet. Pl. barátomnak előző barátnője ( hozzáteszem egy hónapig jártak kb ) tök szivacsos melltartót használt, semmi melle nem volt, barátom meg úgy meglepődött mikor levette... képzelheted...
3/23 anonim válasza:
Azért, hogy úgy tűnjön, hogy van...
4/23 anonim válasza:
Nekem kis mellem van és lehet,hogy furcsán hangzik,de nem hordok melltartót.. Toppot hordok,ami szép formát ad neki. :-) Egyébként egyszerű a válasz: Mert azt akarják,hogy nagyobbnak tűnjön. Amit nem értek,mert én nem vágyok nagyobbra. :-)
5/23 anonim válasza:
I ♥ női cicik!!!
egy 19 éves fiú hozzászóló...:D
6/23 anonim válasza:
Hülye a kérdés.
Szerintem te arra gondolsz, hogy miért hordanak szivacsos melltartót. Mert nekem sem nagyok a melleim, de én is kosarasat hordok, mivel ez a kényelmes. De nem szivacsos!
7/23 anonim válasza:
Dettó mint a negyedik válaszadó. :D Nekem is kis mellem van és csak topot hordok.
8/23 anonim válasza:
Annyir csúnya, amikor valaki nem tölti ki a melltartóját, esetleg eláll tőle. Nekem 14 éves kormig nem volt mellem és nem is hordtam melltartót, ellentéban az osztálytársaimmal, akik felvették de beesett a kosár. Annyira szánalmas!! Most meg itt vagyok 18 évesen és 70C!! kosarast hordok. Nem szeretem, amikor vki többnek akar látszani, mint ami. Vállalja fel h mekkora melle van, más sem tömi ki a fenekét hogy kerekebbnek nézzen ki, nem? De mekkora bukta mikor odakerül a pasival hogy fe kell venni a melltartót és kiesik a szivacs. :D:D
9/23 anonim válasza:
Nagyobb a 85B mint a 70C? :)
Fiú vagyok.
10/23 anonim válasza:
Nem nagyobb hanem kisebb...
a szám a mell alatti részt jeleni(70-től 90-ig): mennyire vékony a csaj
a betü(AA,A,B,C,D,E,F) hogy milyen nagy a mell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!