Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hordanak kosaras melltar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hordanak kosaras melltartót az olyan lányok akiknek "nincs" mellük?

Figyelt kérdés
Néha nagyon idegesítő tud lenni amikor lehajol...
2009. máj. 14. 16:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Kb. Mekkora méretig gondolod, hogy "nincs mellük"? Az "a" kosarakra gondolsz? Azért hordják, hogy úgy tűnjön, hogy van mellük! Kell nekik egy kis ön bizalom!
2009. máj. 14. 16:05
 2/23 anonim ***** válasza:
71%
Képzeld a leendő barátjának milyen idegesítő lehet. Pl. barátomnak előző barátnője ( hozzáteszem egy hónapig jártak kb ) tök szivacsos melltartót használt, semmi melle nem volt, barátom meg úgy meglepődött mikor levette... képzelheted...
2009. máj. 14. 16:05
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
Azért, hogy úgy tűnjön, hogy van...
2009. máj. 14. 16:07
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kis mellem van és lehet,hogy furcsán hangzik,de nem hordok melltartót.. Toppot hordok,ami szép formát ad neki. :-) Egyébként egyszerű a válasz: Mert azt akarják,hogy nagyobbnak tűnjön. Amit nem értek,mert én nem vágyok nagyobbra. :-)
2009. máj. 14. 16:07
 5/23 anonim ***** válasza:
78%

I ♥ női cicik!!!

egy 19 éves fiú hozzászóló...:D

2009. máj. 14. 16:24
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Hülye a kérdés.

Szerintem te arra gondolsz, hogy miért hordanak szivacsos melltartót. Mert nekem sem nagyok a melleim, de én is kosarasat hordok, mivel ez a kényelmes. De nem szivacsos!

2009. máj. 14. 16:26
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Dettó mint a negyedik válaszadó. :D Nekem is kis mellem van és csak topot hordok.
2009. máj. 14. 16:30
 8/23 anonim ***** válasza:
87%
Annyir csúnya, amikor valaki nem tölti ki a melltartóját, esetleg eláll tőle. Nekem 14 éves kormig nem volt mellem és nem is hordtam melltartót, ellentéban az osztálytársaimmal, akik felvették de beesett a kosár. Annyira szánalmas!! Most meg itt vagyok 18 évesen és 70C!! kosarast hordok. Nem szeretem, amikor vki többnek akar látszani, mint ami. Vállalja fel h mekkora melle van, más sem tömi ki a fenekét hogy kerekebbnek nézzen ki, nem? De mekkora bukta mikor odakerül a pasival hogy fe kell venni a melltartót és kiesik a szivacs. :D:D
2009. máj. 14. 16:36
 9/23 anonim ***** válasza:
83%

Nagyobb a 85B mint a 70C? :)

Fiú vagyok.

2009. máj. 14. 16:39
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyobb hanem kisebb...

a szám a mell alatti részt jeleni(70-től 90-ig): mennyire vékony a csaj

a betü(AA,A,B,C,D,E,F) hogy milyen nagy a mell.

2009. máj. 14. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!