Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hordanak kosaras melltar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hordanak kosaras melltartót az olyan lányok akiknek "nincs" mellük?

Figyelt kérdés
Néha nagyon idegesítő tud lenni amikor lehajol...
2009. máj. 14. 16:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
53%

LoL. Van két A-s? O_o

Az már befele horpad? :D

2009. máj. 14. 16:47
 12/23 anonim ***** válasza:
48%

Nekem fiúként akkor meg mekkora? :D

- AAA70? :D

vagy AA70? xD

2009. máj. 14. 16:56
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
mind ből van szinte dupla bb,dd,cc,a többiből nincs
2009. máj. 14. 17:39
 14/23 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is tök gáááz, amikor látszik, h nincs a melltartóban semmi. Meg milyen gáz lehet, ha leveszi a pasi előtt! Olyat is láttam már (öltözőben), h pólóban szép formás egyen (szivacsos) mell, levéve pedig térdig érő lelógó bőr. Áhh.. Nekem sincs nagy (75B), de eszembe nem jutna szivacsokkal növelni.
2009. máj. 14. 17:41
 15/23 anonim ***** válasza:
79%

nálunk is voltak ilyenek általánosban..

kivoltak tömve,a pasik meg mindíg piszkálták őket:D:D

egyébként tényleg azért tömik ki magukat,hogy mások azt higgyék,hogy van mellük:D

2009. máj. 14. 18:00
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

85/D-s melltartót hordok és alig van szivacsosban (vékony szivacs,nem push up , am a szivacs azért jó mert nem látszik h feláll e a bimbid :D)

am sztem tök kicseszés,a fehérnemű ipartól h tökjó melltartókat gyártanak meg minden csak mind KIS méretű :S :( és a nagymellűekre nem is gondolnak.. ill gondolják nekik jó a szar is..

(itt most az olcsóbb melltartókra gondolok nem triumph meg ienek.. arra nincs pénz)

ráadásul múltkor is láttam 1 qrvajó melltartót , a méretek : 75/A , 80/B , 85/B

erről ennyit...

amúgy én azon szoktam röhögni, h van oan oszt.társam aki kismellű és push upos melltartót használ és van h egyik nap kisebb utána meg jóval nagyobb a "melle" .. kicsit vicc :D

2009. máj. 14. 19:24
 17/23 anonim válasza:
91%
hát gyerekek én 75 A-t hordok ami szinte a legkisebb amit lehet kapni és egyátalán semmi mellem nincs és igenis pushupos szivacsos melltartót hordok hogy legyen valami.akinek ez nem tetszik az válogasson a tejcsárdák között.:D
2009. máj. 16. 13:04
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt senkinek nem a kismellű csajokkal van a gondja (szerintem is szebbek pl., mint a tejcsárdák), csak azzal, h ezek a csajok miért akarnak mindenféle szivaccsal tejcsárdának kinézni.
2009. máj. 17. 09:17
 19/23 anonim ***** válasza:
63%

előző előttinek:

oké,hogy nincs.de ha egyszer nincs,akkor mért kell úgycsinálni mintha lenne?

elég gáz,ha mondjuk összejössz 1 pasival,csak push-up melltartóban lát,aztán amikor helyzet van,"kicsomagol" és sehol semmi..

2009. máj. 17. 10:56
 20/23 anonim ***** válasza:
95%
régen mikor fiatal voltam akkor én is hordtam szivacsos melltartót, de egyrészt nekem nagyon kényelmetlen volt és én is arra gondoltam, hogy milyen hülyén jön ki ha kedden még "nagy" melleim vannak szerdán meg már nem. Másrészt pedig valahogyan meg is békéltem magammal. Csak azér mert voksán virágoknak meg molnár anikóknak nagy a mellük, attól még az enyéim is lehetnek szépek. A barátom imádja őket! De akinek jól esik ha ilyet hord, hát tegye, az ő dolga.
2009. máj. 18. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!