Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hordanak kosaras melltartót az olyan lányok akiknek "nincs" mellük?
LoL. Van két A-s? O_o
Az már befele horpad? :D
Nekem fiúként akkor meg mekkora? :D
- AAA70? :D
vagy AA70? xD
nálunk is voltak ilyenek általánosban..
kivoltak tömve,a pasik meg mindíg piszkálták őket:D:D
egyébként tényleg azért tömik ki magukat,hogy mások azt higgyék,hogy van mellük:D
85/D-s melltartót hordok és alig van szivacsosban (vékony szivacs,nem push up , am a szivacs azért jó mert nem látszik h feláll e a bimbid :D)
am sztem tök kicseszés,a fehérnemű ipartól h tökjó melltartókat gyártanak meg minden csak mind KIS méretű :S :( és a nagymellűekre nem is gondolnak.. ill gondolják nekik jó a szar is..
(itt most az olcsóbb melltartókra gondolok nem triumph meg ienek.. arra nincs pénz)
ráadásul múltkor is láttam 1 qrvajó melltartót , a méretek : 75/A , 80/B , 85/B
erről ennyit...
amúgy én azon szoktam röhögni, h van oan oszt.társam aki kismellű és push upos melltartót használ és van h egyik nap kisebb utána meg jóval nagyobb a "melle" .. kicsit vicc :D
előző előttinek:
oké,hogy nincs.de ha egyszer nincs,akkor mért kell úgycsinálni mintha lenne?
elég gáz,ha mondjuk összejössz 1 pasival,csak push-up melltartóban lát,aztán amikor helyzet van,"kicsomagol" és sehol semmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!