Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha senki se szeret ( se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha senki se szeret ( se család se barátok) és egy pasi is miattam inkább a férfiakkal barátkozik olyan téren, tehát akkor vmi nagy gond van nem? :D

Figyelt kérdés
igazából:(
2011. nov. 30. 22:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Biztos van aki szeret..:/

De kifejtenéd lécci? :S Szeretnék meg szerintem mások is segíteni valahogy.

2011. nov. 30. 22:26
 22/28 A kérdező kommentje:
A csokival annyit értem el,h dagadt disznó vagyok:S nem megoldás..a zene is csak ideig-óráig.. Nem tudok ezen mit kifejteni semmi se történt velem..épp ezaz..16 vagyok ennyi idősen már mindenki bulizik vagy a paisjával van vagy bármi..nekem meg oylan sincs,akivel két szót ebzséljek..biztos,hogy bennem van a hiba..de ha ilyennek születtem? nem tudom teljesen átváltoztatni magam.
2011. nov. 30. 22:46
 23/28 anonim ***** válasza:
hormonok... úgy látszik még nem nőtted ki.
2011. nov. 30. 22:47
 24/28 A kérdező kommentje:
utálom,hogy mindenki ezt mondja..mindig is utáltak..nem most kezdődött és egyre rosszabb:S
2011. nov. 30. 22:51
 25/28 aszomszedneni ***** válasza:
nincs egy cigid ?
2011. dec. 1. 08:07
 26/28 anonim ***** válasza:

ajj ne legyél már ilyen pesszimista meg depis...

ezzel csak a saját helyzeted rontod, nem szeretek a magukat sajnáltató, depis embereket

légy vidám ! és sz@rj le minden mást

2011. dec. 1. 10:03
 27/28 anonim ***** válasza:

Igen,légy vidám..és ne higyj negatív dolgokba.

Ha meg valami nem tetszik NEKED magadon,akkor próbálj változtatni rajta..

A nevetés meg jót tesz,szóval szerintem nézz meg valami vígjátékot. (pl.Adam Sandler-esek mindig jók :D )

Fel a fejjel,légy erős !!

2011. dec. 1. 11:35
 28/28 anonim ***** válasza:

nekem vannak haverjaim csak bnőt szerezni kihívás, sokan utálnak csak mert nem vagyok olyan szimpi ember, pedig pozitívan gondolkodom.. Mi az hogy kövér vagy? lehet csak eltúlzod... küldj egy képet.

f18

2011. dec. 2. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!