Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha senki se szeret ( se család se barátok) és egy pasi is miattam inkább a férfiakkal barátkozik olyan téren, tehát akkor vmi nagy gond van nem? :D
Figyelt kérdés
igazából:(2011. nov. 30. 22:08
12/28 A kérdező kommentje:
Nem baj,h leocsmányozott.. igazából vicces az egész:) Semmi komoly csak annyira nem szeret senki..hogy ez már vicc:S
2011. nov. 30. 22:18
13/28 anonim válasza:
Csak nem fejezik ki!
Virtuális ölelés!!!
14/28 anonim válasza:
Ilyenkor szoktam azt mondani hogy még ha a világon senki se szeretne a Jó Isten szeretne biztos. Nekem ez elég !
15/28 anonim válasza:
Minden rossz indulat nélkül; mennyi idős vagy?
18/28 anonim válasza:
Ha magadat szereted nincs gáz. Szeresd magadat, higgyél abban hogy te vagy a legjobb, legszebb ember a világon és hogy mindenki más gyökér. Nekem működik ;)
19/28 anonim válasza:
22:18:
Néha én is így vagyok amúgy :D:D Legalábbis néha... Tolja be valami pörgős zenét, aztán az elrepíti a gondolataidat :D
Kicsit feltöltődsz, aztán majd pozitívabban látod a világot :D
21F
20/28 anonim válasza:
22:24: így születnek az egoisták. :D annyiban egyet értek, hogy szeresd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!