Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ilyen maradok, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyen maradok, akkor tényleg soha nem lesz párkapcsolatom? 17/L

Figyelt kérdés

Nem volt még soha párkapcsolatom, nem öleltem át és még soha nem csókoltam meg egy fiú, pedig már nagyon szeretnék.

Általában csendes,komoly lány vagyok, de ha kell akkor kiállok magamért. Nem vagyok egy kezdeményezős típus, még beszélgetni sem megyek oda fiúkhoz csak ha ők akarnak.

Nem vagyok olyan, mint a többi lány, hogy rámászok akárkire.Az egyik iskola társam azt, mondta hogy én állandóan istennőt játszom. Nem szeretnék, sehogy sem megváltozni azt akarom, hogy a fiúk harcoljanak értem.

2011. nov. 30. 16:26
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
34%

VV Ildikóra emlékeztetsz: "Nekem értékeim vannak"

Elmagyaráznád, mitől vagy te értékesebb, mint a TÖBBI lány? Mivel vagy értékesebb annál, aki intelligens társasági ember, nem ri*banc, szeret ismerkedni beszélgetni és tudtára adja a fiúnak aki próbálkozik, hogy szabad a pálya és nem feleslegesen teper... Szerintem ezzel semmi probléma nincs. De ha alkalmazkodás képtelen vagy ne várd, hogy egyhamar lesz valakid. Vagy alkalmazkodj, vagy ne panaszkodj. Te választotta ezt a stílust innentől kár sírni...

2011. nov. 30. 18:11
 32/37 anonim ***** válasza:
NEm értek egyet a kérdezővel,de a válaszok láttán teljesen magamra ismertem..igaz nekem volt már 1-2 kapcsolatom,udvaroltak nekem..de ennek már több mint1 éve.Énis ez az "lérhetetlen" tipus vagyok,azt várom h udvaroljanak nekem,mert "különleges" vagyok.Pedig még millió ilyen lány van aki okos,hűséges,rendes.. Ráadásul a külsőmre is adok,szóval ezzel sincs probléma,legalábbis mások szerint. De ideje változtatni,mert életem hátralévő részét,nem szeretném azzal tölteni h várom a nem létező "szőkeherceget". Neked is ezt ajánlom.
2011. nov. 30. 18:17
 33/37 anonim ***** válasza:
Én pl szeretek udvarolni, de már csak akkor szoktam ha ismerem a lányt, tehát egy ismeretlenhez csak beszélgetni megyek oda és ha kedvesnek tűnik és tetszik is akkor már küzdök érte.
2011. nov. 30. 18:23
 34/37 anonim ***** válasza:

Angyalom!:) Mikor volt már az, hogy a férfi küzdött szerelme egyetlen zsebkendőjéért, mikor az még csak beszédre sem méltatta?:) Fel kéne nőnöd!

Érdeklődnöd kell neked is a másik nem iránt ha azt szeretnéd, hogy ők is érdeklődjenek irántad.

2011. nov. 30. 18:41
 35/37 anonim ***** válasza:
63%
Szimpatikus vagy kérdező. Szabad tudni merre laksz? ;)
2011. nov. 30. 19:52
 36/37 anonim ***** válasza:
Nemhiszem hogy ő már ide visszajön, megbántotta a sok ........ :(
2011. nov. 30. 19:56
 37/37 anonim ***** válasza:
legyél kicsit bátrabb,engedékenyebb.de az elved fantasztikus.Csak a paraszt pasik örülnek a könnyen kapható ribiknek,de az igazán jó pasik a nehezen kapható csajokért döglenek.Tapasztalat
2015. jan. 12. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!