Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen maradok, akkor tényleg soha nem lesz párkapcsolatom? 17/L
Nem volt még soha párkapcsolatom, nem öleltem át és még soha nem csókoltam meg egy fiú, pedig már nagyon szeretnék.
Általában csendes,komoly lány vagyok, de ha kell akkor kiállok magamért. Nem vagyok egy kezdeményezős típus, még beszélgetni sem megyek oda fiúkhoz csak ha ők akarnak.
Nem vagyok olyan, mint a többi lány, hogy rámászok akárkire.Az egyik iskola társam azt, mondta hogy én állandóan istennőt játszom. Nem szeretnék, sehogy sem megváltozni azt akarom, hogy a fiúk harcoljanak értem.
tartsd magad - bárha gúnyolnak, és le akarnak törni - hogy utána legyintsenek:á,ez is csak egy elnyűtt darab
Legyél vonzó, szép,értelmes, nagyon kedves!- meg fog találni, aki ilyet keres. NE alkudj meg: akinek "pont olyan ember a nő, mint a férfi" - az nem érti:
a nő az nő, a férfi az férfi.
...
de mi férfiak férfiak maradjunk
és nők a nők - szabadok, kedvesek
- s mind ember, mert az egyre kevesebb...
/József A/
Órán dobálnak :D:D:D:D:D:D Ezen behaltam. De még jobb mintha köpőcsővel lövöldöznének... :D
Amúgy egyenes válasz, egyszerű kérdésedre, tekintettel a válaszaidra is:
Igen. Tényleg soha nem lesz párkapcsolatod ha ilyen maradsz.
Kár tovább ragozni.
21F
De ez nem jégcsapság, ha valaki azt várja, hogy a fiú menjek oda beszélgetni akkor is ha a lány nem ad jelet.
A férfinak kell meghódítani a lányt.
Valóban a férfinak kell meghódítani egy lányt, de gondolj bele:
Van egy autód. Nem indul. Mit csinálsz? Megpróbálod kiküszöbölni a hibát. Alap dolgokat ellenőrzöl. Ha utána sem indul, inkább másra bízod, vagy elmész egy másik autóval.
Ha viszont az alap ellenőrzések hatására az autó életre kel, JELET AD, HOGY MŰKÖDIK RENDESEN, akkor minden további nélkül használni fogod.
Kicsit szélsőséges, de remélem érted, kislány.
Már ne is haragudj, de szerinted egy pasiról hány bőrt lehet lehúzni? Szerinted van olyan pasi aki legalább egyszer nem kapott volna kosarat annak ellenére, hogy pedálozott?
Alkalmazkodunk cica. Nincs jel, nincs csevej. Ha odamegyek valakihez és rámdobja a pókerarcot, nekem kvázi az jön le, hogy a világ végére sem kívánna. Ergó onnan tipli van, ha nem akarok még jobban pofára esni.
A fehér lovas hercegről pedig csak egy szemléltető videót tudok adni:
http://www.youtube.com/watch?v=NTZ1znQAO8o
Nézd végig, megéri.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!