Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen maradok, akkor tényleg soha nem lesz párkapcsolatom? 17/L
Nem volt még soha párkapcsolatom, nem öleltem át és még soha nem csókoltam meg egy fiú, pedig már nagyon szeretnék.
Általában csendes,komoly lány vagyok, de ha kell akkor kiállok magamért. Nem vagyok egy kezdeményezős típus, még beszélgetni sem megyek oda fiúkhoz csak ha ők akarnak.
Nem vagyok olyan, mint a többi lány, hogy rámászok akárkire.Az egyik iskola társam azt, mondta hogy én állandóan istennőt játszom. Nem szeretnék, sehogy sem megváltozni azt akarom, hogy a fiúk harcoljanak értem.
"De ez nem jégcsapság, ha valaki azt várja, hogy a fiú menjek oda beszélgetni akkor is ha a lány nem ad jelet.
A férfinak kell meghódítani a lányt."
Dehogynem... Szerinted robotok vagyunk, hogy minden csajnál bepróbálkozzunk és vajon melyik nem hajt el? Kicsit tévedésben vagy. Arról meg igazán nem tehetünk, hogy idióta osztálytársaid vannak.
"Ha valaki oda jönne, hozzám normálisan nem dobnám rá a póker arcot.Mindig csoportba próbálnak, nem egyenként."
Na akkor elárulok egy nyílt titkot. Sajnos a normális fiúk nagy része önbizalom hiányban szenved. És mivel te játszod az elérhetetlent, így még inkább kizárt, hogy kezdeményezni fognak. A kis idiótáknak meg teljesen mindegy, ezért "próbálkozgatnak" ők nálad...
Figyelj csaj,nem akarlak megbántani,de ha ilyen elérhetetlen maradsz,aki tényleg még csak jelet se küld,hogy tetszik neki a fiú,b.szottul egyedül maradsz.
Nem kell egyből persze jópofizni a srácnak meg ilyenek,de ha beszélget veled már mondjuk egy ideje és te csak simán,mintha haverod lenne,úgy próbálsz viszonyulni hozzá,miközbe tetszik,akkor továbbáll,mert nem érzi,hogy neked is tetszene .. elveszti az önbizalmát,ha semmit nem mutatsz ki.
És ez nem rámászás.
Vagy keres más lányt,akivel úgy érzi kölcsönös a vonzalom..
Amúgy,én is úgy vagyok vele valahogy,hogy a fiú azért küzdjön valameddig,de szoktam apróbb jeleket adni és az 1. randin se smárolunk egyből.
Úgy gondolom,az a fő,hogy a fiú jól érezze magát velem,akivel jó beszélgetni,normális. Így fog megkedvelni,és talán ezért is jönne egy idő után velem össze.
(Persze,nem csak ezen az egy dolgon múlik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!