Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek egy visszafogotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek egy visszafogottabb, vagy egy bevállalósabb lány jönne be inkább?

Figyelt kérdés

Tehát az első típus szép arcú, szereti a jó humort, értelmes, ám nem az a kezdeményező fajta, inkább azt várja, hogy meghódítsák, romantikus alkat.

A második típus is kinézetre vonzó, szeret nevetni, nem beszél sokat, de kimutatja, ha kell neki valami, tehát cselekszik és általában megkapja, amit akar, mer kezdeményezni egy fiúnál.

Melyik típust kedvelnétek jobban hosszútávon?

2011. nov. 30. 12:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az első várja a sült galambot, ami sohasem jön el. Ezek a csajok szoktak kegyetlenül pofára esni, mert csak a gyökerek találják meg őket, addig kéretik magukat.

Egyszóval: második!

2011. nov. 30. 15:31
 12/15 anonim ***** válasza:

ha tetszik vki, de mondjuk nem akarsz odamenni hozzá, mert úgy gondolod ez a fiú dolga, akkor szemezz vele mosolyogj rá, próbáld kicsit bátorítani, hogy lássa igen te szeretnéd, ha odamenne. sok srác azért nem megy oda mert fél a visszautasítástól és nincs elég önbizalma, de azért attól meg tetszel neki és sokszor csak egy pillantás kell hogy felbátorodjon... ha még így sem megy oda hozzád akkor sztem nem tetszel neki annyira és akkor inkább már te se menj oda.

igazából nekem mind2 bejön, csak a 2. típussal könnyebb.

hosszútávon pedig inkább az elsőt mert ő talán hűségesebb lehet, de ez nem feltétlenül van így.

2011. nov. 30. 15:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Manapság a csajok szótárában a bevállalós egyet jelent a ribanccal. Így az első a befutó, de azért ne csak várja a csodát, hanem ő is tegyen már érte valamit.
2011. nov. 30. 15:47
 14/15 anonim ***** válasza:
látom többségben az első dominál és igen nekem is,bár lenne olyan lány aki az enyém lehetne....
2011. nov. 30. 16:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Nézzük. Szóval ha figyelembe veszem azt hogy szelidebb nyugodtabb tipusú 20/F vagyok akkor talán egy pörgős élet erővel teli lány lenne az ugymond kiegészitőm. Viszont az élet kifürkészhetetlen sosem lehet tudni hogy ki lesz az számomra akivel le élem az életem :D De ugy őszintén nem rágom magamat ezen a témán :) Minden lányban vannak nagyon szép belső illetve külső értékek. Tényleg nem tudnám megmondani hogy milyen lány kell :D Mind csodás :) Foglalkozok inkább az élettemmel :D Tele van az élet szép dolgokkal :D
2011. dec. 2. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!