Egy nyári, zenei fesztiválon egy visszafogottabb lány is jól tudja érezni magát?
A VOLT-ra vagy Hegyaljára mennék, bérlettel.
19 éves lány vagyok, és még soha nem voltam fesztiválon, meg hasonló rendezvényeken sem. Igazából azért, mert nem volt kivel. Idén viszont megismertem új embereket egyetemről, és ők hívtak, hogy menjek velük fesztiválozni.
Rólam tudni kell, hogy elég „jókislány” voltam mindig is, nem iszom, még soha nem rúgtam be, a drogot semmi pénzért nem próbálnám ki, egyéjszakás kapcsolatba nem mennék bele, meg pár hónapja amúgy is van barátom.
Szóval, én egyáltalán nem inni, drogozni, vagy szexelni mennék a fesztiválra, ezek nem érdekelnek. A zenék viszont igen, szeretem a koncerteket, és már mindenképpen szerettem volna részt venni valami ilyen jó nyári buliban, ahol jól érezhetem magam, amire később szívesen visszaemlékezve lehetne röhögni a sztorikon, stb…
Szóval nagyon szívesen mennék, de félek hogy úgy alakul a helyzet, hogy rajtam kívül szinte mindenki elveszik majd az alkohol mámorában (a haverok, akikkel mennék,normálisak, rendesek, de szoktak inni – nem ájulásig, de egy ilyen fesztiválon azért rendesen), meg magam körül csupa hányós/drogos/minden bokorban nappal is szexelő embereket látok, ha csak erről szólna, akkor nem tudom, jól érezném-e magam.
Tapasztalatok? Bármilyen véleményt, ötletetet, infót szívesen fogadok.
Én a helyedben először egy egynapos jegyet vennék, és ha tetszik veszek bérletet, ha nem akkor nem. Persze ez nem biztos, hogy mindenkinél kivitelezhető (pénz stb) de ha nem vagy biztos abban, hogy tetszene, akkor ez a legjobb megoldás.
Amúgy szerintem sok részeggel fogsz találkozni... ez elkerülhetetlen. Talán a társaságod oldani tudná a helyzetet. Persze, ha nem isszák le magukat teljesen.
Ezeknek a buliknak az lenne az értelme, hogy egy felejthetetlen élményt nyújtson, de a többség így is elfelejti (a sok pia miatt).
Általánosságban írtam, akinek nem inge ne vegye magára :)
Elmentél végül? Milyen volt? Ha igen, gratulálok hozzá - hozzád hasonló lány vagyok, nekem nem lett volna merszem hozzá!
19L
Igen, elmentem. :) És jól is éreztem magam. A baráti társaságomban mindenki normálisan viselkedett, és bár néha kicsit többet ittak, egyik se volt soha talajrészeg. :D
Sokat beszélgettünk, nevettünk, igazán közelebb kerültünk egymáshoz.
Amúgy se volt olyan durva, mint amire számítottam, a legtöbb ember kulturáltan viselkedett, idegenekkel is elbeszélgettem néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!