Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány beléd volt esve több mint 2 hónapig, majd kiábrándult belőled, van rá esély hogy megszerezd?
Belém volt zúgva a csaj, miközben nekem más komplikált szerelmi ügyem volt, így nem tudtam mit tegyek...most ahogy tiszta szemmel látok, rájöttem hogy kéne a csaj, közöltem is vele, viszont ő azt mondja hogy már késő, az idő megtette a magáét...Nem kavar mással, nincs senkije most se...Egyékbént jó barátok vagyunk..Nem olyan szoros a kapcsolatunk mint volt, de most is komunikálunk..De ez logikus is, mivel kiábrándult belőlem, gondolom.
Köszi előre is!
16F, és a csaj 15.
Értem, köszi szépen az idáigi válaszokat!
"Lehet csak elfogadta azt az álláspontot, hogy nem kell neked. Aztán belenyugodott."
Pontosan...Viszont amikor hirtelen megadtam neki az esélyt, akkor történt az hogy nem kellek neki..Lehet azért mert azt hiszi ő az utolsó esélyesem...vagy hasonló.
Meglátjuk, majd próbálkozok...köszi mégegyszer!
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!