Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből hogyan jöhetnék ki jól? (bővebben lent)
Jézus, hány évesek vagytok? 12???
Ha igazán kellenél a csajnak, bárki előtt felvállal. BÁRKI előtt, ezt jól jegyezd meg!
Úristen.... szégyel téged?? De durva, micsoda nő, akkor mit akar tőled?
Menekülj, mert csak kihasznál, hülye kis p_csa.
23/N
Nem szégyel engem,meg semmi ilyenről sincs szó,én nagyjából ismerem a baráti társaságát,és tudom,hogy ilyen beképzelt az összes. Amúgy én javasoltam ezt az egészet,de úgyis egy óra múlva találkozunk,és akkor megkérdezem és rendbe teszünk mindent. Amúgy meg szerintem nem egy ilyen k*rvás fajta,mert sajnos van olyan is az osztályban és azért a kettőjük között van különbség...
16/F
én elhiszem ,hogy jófej meg minden de:
az igazi szerelem mindent legyőz... ez a maszlag részben igaz. Ha a barátnőd nem vállal fel akkor az csak azért lehet mert nem biztos az érzéseiben, és fél attól, hogy a barátnői kinevetnék. És ha a "jóhírét" előrébb tartja mint a ti kapcsolatotokat akkor ez a kapcsolat eléggé halott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!