Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Átvertek, hogyan jöhetnék ki...

Átvertek, hogyan jöhetnék ki jól ebből a helyzetből?

Figyelt kérdés

Felhívtam egy normál mobilszámot-otthon végezhető munka reményében-itt kapcsoltak egy kollegát aki mindent elmondott részletesen.

Innentől van baj:megérkezett a telefonszámla(részletes mint mindig)és kiderült hogy ez a hívásom a kollega kapcsltak után emeltdíjas lett,egy 90es számra kapcsoltak,és így beszéltettek fél órát.Kijött 20 ezer forintos számla csak erre a beszélgetésre.

A számlarészletezőn megvan hogy mikor hívtam a számot,és utána az is megjelent hogy ahová kapcsoltak az pontosan melyik emelt díjas szám volt.Viszont mikor kapcsoltak,nem mondták be hogy innentől emelt díjasként számláznak(elvileg tudatni kéne ugy tudom)

Mit lehet ebben az esetben tenni??

Segítsetek,vagy ha valaki volt hasonló helyzetben az hogyan oldotta meg?

Kérlek kíméljetek a megérdemelted-típusú válaszoktól.

2009. szept. 21. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

Elvileg kellett volna hogy szóljanak.

Ha nem jelezték szóban, vag ya veboldalon az apróbetűs részben nem vol tilyen tájékoztatás akkor fogyasztóvédelmi felügyelőségnél tehetsz panaszt, de pénzt vissza nem térítenek, vagy csak hosszas polgári pereskedés után, de az ügyvédi költség és egyég költségek többre jönnek ki mint a visszaperelt összeg.

Sajnos ezt beszívtad.

2009. szept. 21. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg megadhatnád a mobil számot, hogy más ne járjon így. Egyébként meg tiltsd le az emelt díjas szám hívását a telefonodról.
2009. szept. 21. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Csalásért feljelentheted őket, ha többen teszik meg, talán foglalkoznak velük. De sajnos szerintem sincs arra remény, hogy visszakapd a pénzed... Ha hallgatsz, tovább tudják űzni kisded játékaikat.
2009. szept. 22. 09:51
 4/5 anonim válasza:
szia nekem is ilyen problémám van!0690619904 nem tudjátok milyen számvagy kié?Mert nekem is a számlám megnőtt 20 ezerrel köben ezt a számot sosem hívtam még nem is hallotam róla.Amúgy sms eket küldtem a tmobil szerint,de mondom nem is hallodtam iylen számról
2010. júl. 19. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:

A rendőrségre kell menni és polgári pert is indítani a cég ellen, hogy fizessék Neked vissza ezt az összeget és kártérítést is.

A sikere kétséges, de ez az ügymenet, ezt a megoldást építette ki a társadalom. A többi, nem hivatalos teendőre a többiek már adtak tippet.

2014. márc. 28. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!