Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Művész lányoknak milyen pasik jönnek be,?
Figyelt kérdés
Illetve normális de művészet iránt érdeklődő pasiknak van esélyük?2011. nov. 18. 17:50
1/6 anonim válasza:
A szőke lányoknak milyen pasi jön be? És azoknak amelyeknek 37 és feles a lába?
2/6 anonim válasza:
ostoba a kérdés, nem lehet álltalánosítani
de elképzelhető hogy a kissé elvont, szintén müvész lélek
5/6 anonim válasza:
Szerintem 90%-ban művész beállítottságú - nem az a macsó típus - fiúk. Ha össze is jönnek az utóbbival, nem tartós a dolog, mert nincs meg a lelki összhang.
6/6 anonim válasza:
Én is ,,művész" lány vagyok, és a leginkább szintén művész fiúk érdekelnek (nem zavar, ha nem izmos, nem sportol, nem jár strandra...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!