Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek be a lányoknak az ilyen egoista, kőbunkó srácok?
Pl van 1 olyan srác, aki baromira egoista, tudjátok az a tipikus ki-ha-nem-én.. Na szóval a lényeg, hogy kb minden csaj ugrik minden szavára, de néha olyanokat mond nekik, hogy ha ezt meg azt tennéd "kitépném a hajadat", "bevernék egyet a rusnya fejedbe", stb.
Ha nekem bárki ilyet mondana nem is élne tovább, egyszerűen.. pfú..
15/L
mert a legtöbb lányt vonzzák a rosszfiúk ilyen korban...
és kb 25 éves korig ez nem is változik
akkor rájönnek hogy a rosszfiú se jó férj se jó apa nem lesz,és keresnek egy jófiút...
neked (és nekem is) kimaradt ez a "imádjukarosszfiúkat" korszak,örülj neki,kevesebb csalódás ér,és nem is fog veled követ mosni egy bunkó tapló...
Nem hiszem hogy bejönne a csajoknak ha ilyeneket mondanának nekik "hogy kitépné a haját,ha ezt meg azt csinálná a csaj",nem a bunkókat szeretik hanem aki tud magasabb értéket közvetíteni,vagyis csak azért mert szép a csaj,még nem kezd el neki bókolni,virágot venni,egyből meghívni 1italra,minden kívánságát teljesíteni stb.Az ilyeneket nem szeretik a nők én úgyvettem észre,Ezért mondják a nőknél sikertelen kedves férfiak hogy a bunkókat szeretitek,pedig ők sem bunkók csak nem a nőket hanem saját magukat tekintik nyereménynek az ismerkedés során.Vagyis értékeket közvetítenek a csajok felé.Na mind1,fura hogy ezt pont én magyarázom 1lánynak,én így gondolom.:D
23F
Hát nemtom, engem nem az "ilyesfajta" rosszfiúk vonzanak :"D Az ilyeneket rühellem. Én inkább egy csendes, szelídebb srácot választok az egós paraszt helyett.
18/L
Pedig bejön nekik, lesik a srác minden szavát, ő a legjobb barátuk.
Én legszívesebben úgy fejbe vágnám a srácot.. Annyira lenéző, nagyképű, fúú de utálom. :/
én 16 éves vagyok (fiú) de én máris a jófiú kategóriába tartozom :D
nem iszok, nem cigizek, jófej vagyok a lányokkal... legalábbis próbálok az lenni :D
de tényleg nem jön be nekik amilyen vagyok :S
Én ha utálok valakit, akkor sz*rok rá, nem gondolkozom rajta esténként, és nem írogatok ki róla kérdéseket...;)
Nyugi, ha elég ügyi leszel, neked is mond majd ilyen szépeket...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!