Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jönnek be a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek be a lányoknak az ilyen egoista, kőbunkó srácok?

Figyelt kérdés

Pl van 1 olyan srác, aki baromira egoista, tudjátok az a tipikus ki-ha-nem-én.. Na szóval a lényeg, hogy kb minden csaj ugrik minden szavára, de néha olyanokat mond nekik, hogy ha ezt meg azt tennéd "kitépném a hajadat", "bevernék egyet a rusnya fejedbe", stb.

Ha nekem bárki ilyet mondana nem is élne tovább, egyszerűen.. pfú..

15/L

2011. márc. 17. 21:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem a srácon gondolkozok, csak hogy mi jön be a többi lánynak ezen. Láttam facebookon, hogy ilyeneket írogat.

És nekem nem kell, hogy egy ilyen kis idióta h*lyegyerek hozzám szóljon akár. :) A puszta jelenléte, az, hogy 1 légtérben vagyunk is idegesít.

2011. márc. 17. 21:29
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy tudat alatt neked is bejön a srác?És zavar hogy más csajokkal "kavar",veled meg nem?Kicsit féltékenységet sejtek a srácról való véleményedben!:D

De lehet tévedek:-)

2011. márc. 17. 21:40
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egyértelmű, hogy tetszik neked.

"És nekem nem kell, hogy egy ilyen kis idióta h*lyegyerek hozzám szóljon akár. :)" --> ebből az jön le, hogy téged zavar, hogy téged kihagy a mókából.:D

Tudom most jön az, hogy hülye vagyok meg stb., de gondold át.

2011. márc. 17. 21:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem jön be neki tudat alatt sem, mert megölné, ha ilyet mondanának nekiXD De a lányoknak se azért jön be, mert bunkó, hanem csak beszélgetni egy hülye se_ggel másabb, mint járni egy hülye se_ggel:) A humor olyan mint egy mágnes;) És azoknak a tiniknek ez jön beXD
2011. márc. 17. 21:46
 15/18 A kérdező kommentje:

Hiába mondjátok ezt, én egyáltalán nem vagyok féltékeny. Még havernak se kéne egy ilyen kis senki. Nekem sokkal jobb fej haverjaim vannak, akik pl sose mondanának olyat nekem, hogy dögölj meg :D

Különben "nem is tetszhetne", van barátom. Aki nem ilyen egoista nyomi :D

2011. márc. 17. 21:47
 16/18 A kérdező kommentje:
De ez a srác mégcsak nem is humoros :/ kb beszélni se tud
2011. márc. 17. 21:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Mivel neked nem humoros, ezért logikusXD De a lányoknak láss csodát azXD Nem muszáj ahoz nevetni, hogy valaki jól érezze magát. Gondolom a párodon se egy folytában nevetsz:)
2011. márc. 17. 21:53
 18/18 anonim ***** válasza:
hogy miért azt nehéz lenne megmondani, de tény hogy ez így van. legtöbb esetben kb 25 éves korig még így is lesz...
2011. márc. 17. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!