Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek be a lányoknak az ilyen egoista, kőbunkó srácok?
Pl van 1 olyan srác, aki baromira egoista, tudjátok az a tipikus ki-ha-nem-én.. Na szóval a lényeg, hogy kb minden csaj ugrik minden szavára, de néha olyanokat mond nekik, hogy ha ezt meg azt tennéd "kitépném a hajadat", "bevernék egyet a rusnya fejedbe", stb.
Ha nekem bárki ilyet mondana nem is élne tovább, egyszerűen.. pfú..
15/L
Nem a srácon gondolkozok, csak hogy mi jön be a többi lánynak ezen. Láttam facebookon, hogy ilyeneket írogat.
És nekem nem kell, hogy egy ilyen kis idióta h*lyegyerek hozzám szóljon akár. :) A puszta jelenléte, az, hogy 1 légtérben vagyunk is idegesít.
Nem lehet hogy tudat alatt neked is bejön a srác?És zavar hogy más csajokkal "kavar",veled meg nem?Kicsit féltékenységet sejtek a srácról való véleményedben!:D
De lehet tévedek:-)
Szerintem egyértelmű, hogy tetszik neked.
"És nekem nem kell, hogy egy ilyen kis idióta h*lyegyerek hozzám szóljon akár. :)" --> ebből az jön le, hogy téged zavar, hogy téged kihagy a mókából.:D
Tudom most jön az, hogy hülye vagyok meg stb., de gondold át.
Hiába mondjátok ezt, én egyáltalán nem vagyok féltékeny. Még havernak se kéne egy ilyen kis senki. Nekem sokkal jobb fej haverjaim vannak, akik pl sose mondanának olyat nekem, hogy dögölj meg :D
Különben "nem is tetszhetne", van barátom. Aki nem ilyen egoista nyomi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!