Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak a kisebb fiuk nem jönnek be?
Figyelt kérdés
Te járnál egy kisebb fiúval?...170 cm magas és kb 60 kiló 20 évesen.
Az igazat mondjátok...nem várom, hogy most mindenki pozitív választ adjon.
Volt osztálytársam is kb. ennyi. Rajonganak érte a lányok.
2010. okt. 8. 12:18
2/16 A kérdező kommentje:
Áruld el, hogy hogyan csinálja. Majd jövök eggyel...
2010. okt. 8. 12:24
3/16 anonim válasza:
Én nem, mert 172 vagyok és tök gáz szerintem, ha egy pasi alacsonyabb a barátnőjénél. Ha 165 lennék pl. akkor nem zavarna.
2010. okt. 8. 12:34
4/16 anonim válasza:
En 170 cm lany vagyok, es 4 evig jartam egy fiuval, aki 165 volt. imadtam! ha igazan szeretsz valakit, a magassag a legkevesebb, ami szamit. szerintem.
2010. okt. 8. 12:37
5/16 anonim válasza:
Én is ismerek egy srácot, aki elég alacsony. Én 164 vagyok, és magas sarkúban magasabb voltam nála. Olyan 165-nek tippelem. Én is jártam vele. De ő nagyon sportos, kiskora óta foglalkozott küzdősportokkal, ebből kifolyólag nem nőtt magasabbra. Viszont nagyon magabiztos, divatos, és szinte mindig van barátnője. Zárójelben megjegyzem, hogy olyan női vannak, hogy csak nézek. :o Szóval a magasság a legkevesebb, emellett számos tényező van, ami befolyásolja a csajokat. Viszont egy nyámnyila, tutyimutyi pasi vagy, és még alacsony is, az nem túl előnyös.
2010. okt. 8. 12:42
6/16 anonim válasza:
De bejönnek!
2010. okt. 8. 12:48
7/16 A kérdező kommentje:
Jajj nem vagyok tutyi-mutyi, csak nagyon elmegy az önbizalmam amikor magas fiúkat látok. Amúgy tök humoros, optimista gyerek vagyok.
2010. okt. 8. 12:48
8/16 anonim válasza:
soha nem tudnék tőlem sokkal alacsonyabb pasival járni. a mostani párommal a kezdetek kezdetén egyforma magasak voltunk, az is zavart egy picit, de aztán úgy túlnőtt rajtam, hogy mostmár több mint egy fejjel magasodik fölém.:) én ezt szeretem, mert a legvadabb, legmagasabb magas sarkú cipőt is akármikor felvehetem hozzá, biztonságérzetet ad hogy magas, stb stb ..:)
én 170 cm vagyok, ha most kellene összejönnöm velem egymagas fiúval, már az is elgondolkodtatna, nem még az alacsonyabb..
2010. okt. 8. 12:49
9/16 anonim válasza:
Én nem, majdnem 180 cm vagyok nő létemre, nem akarom azzal kellemetlen helyzetbe hozni a páromat, hogy egy fejjel magasabb vagyok. A másik meg hogy nekem mindig is a magas, 190 körüli férfiak tetszettek. Barátnőm picike lány, ő pl. simán járna 170 cm-es férfivel is :) szóval ha a lány alacsonyabb nálad nyert ügyed van :)
2010. okt. 8. 12:50
10/16 anonim válasza:
A csajok szeretik a magas férfiakat általában. Így a magasság előny, az alacsonyság hátrány legtöbb esetben.
Viszont, ha a többi tulajdonság rendben van (jóképüség, magabiztosság és egyéb férfias tulajdonságok), akkor alacsonyan is könnyen vonzó lehetsz a legtöbb nő számára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!