Milyen játék ajánlható kisebb lányoknak PSP-re?
Figyelt kérdés
Szóóóval,tavaly Karácsonyra kaptam egy PSP-t :-D És van egy 4 éves húgom.És Anya azt mondta,hogy akkor itt van 10ezer forint,válasszak valami olyan játékot szülinapjára,ami tetszik neki.Mit vegyek?2009. okt. 29. 18:01
2/9 anonim válasza:
hát nem tudom egy 4 éves mennyire tudja megérteni ezeket a játékokat(lényegét).. de lehet,hogy tudja nemtom :D
na szóval én ezeket ajánlom:
- Loco Roco (sok fajtája van,de a Haloween-t ne vedd,mert az egy kicsit ijesztő lehet kicsiknek,a többi teljesen aranyos..mondjuk a haloween is , csak azok a gonoszan vigyorgó tökök.)(ára a változatoktól függően 3800-8000 ft)
- Sims 2 Pets (6119 FT )
meg esetleg a Sims 2 Castaway (6119 ft)
3/9 anonim válasza:
2.vagyok.. láttam mit írt az első válaszoló.. NEHOGY ONNAN VEDD (cd galaxis)
Ugyanaz a játék az 576 Kbyte boltban 3800 FT!!!
4/9 A kérdező kommentje:
Egyelőre A LocoRoco a befutó.Köszönöm az eddigi és várom a további válaszokat.A Sims megvan gépen is mégse használja soha úgyhogy azt meg se veszem.De ez a Loco ez jónak tűnik és ha annyira jó a játékélmény és az irányítás,amennyire a hangulat,akkor időnként én is eltöltök vele pár órácská
2009. okt. 29. 20:19
6/9 anonim válasza:
2.vagyok!
Az is jó játék! Nekem ugyan nincs meg,de már játszottam vele!
8/9 anonim válasza:
nem értem ha megvan gépen tehát kivan flashelve a gép akkor minek venni?:D
9/9 A kérdező kommentje:
Nincs kiflashelve
2009. nov. 3. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!