Karácsonyra nemtudom mit kérjek és xbox 360ban v ps3ban gondolkozok. Ezek most mennyibe kerülnek kb? És ps3ban a blueray lejátszo mit takar (nem igazán tudom mire jó az). Ja és lány vagyok:D nemtudom mennyi játék van ami lányoknak is jo.

Figyelt kérdés

Lányok valaki játszik ilyenekkel?

és ez a régebbi fajta tvm van nemtudom ezzel is összelehet kötni ugye?

fiuk is irjatok h meik a jobb és miért szeretitek jobban meg az ár most h mennyi kb. köszii(:

2010. nov. 21. 09:35
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
34%
Mond a szüleidnek, hogy csak velük szeretnél lenni. Ez a -mit kérjek karácsonyra, nagyon önző és ciki.
2010. nov. 21. 09:45
 2/40 A kérdező kommentje:

de ha kérdezik és mondjam mit kérek akkor?

nem önzö mert nem mondtam h az nem fontos h velük legyek

2010. nov. 21. 09:58
 3/40 anonim ***** válasza:
34%
ne offolj 1. :) szerintem xboxxal azért jársz jobban mert enm blu ray lemez kell hjozzá és tudsz másoltat is venni nemkell a drágát megvenni. :) ha xbox nál döntesz csak "elit"-et vegyél. Fekete színű. ps3 az már egy újabb drágább kategória. Én véleményem az hogy legyen egy fasza géped és azon van játék, azt is ugyanúgy rá tudod kötni a tv-re egy kábellel. :)
2010. nov. 21. 10:03
 4/40 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Xbox 360, abból is a 250GB-os Super Elite, ezt tudod flasheltetni is, tehát lejátssza a másolt, letöltött játékokat is, nem kell 10.000. Ft-ért játékokat venni.
2010. nov. 21. 10:07
 5/40 anonim ***** válasza:
62%
Jaja, Xbox!!! BlueRay szerintem felesleges (különben ez a DVD utódja) és az Xbox jobban kihasználható.
2010. nov. 21. 10:15
 6/40 A kérdező kommentje:

xbox360 akkor inkább slim nem?:O

de mennyibe kerülnek?

2010. nov. 21. 10:58
 7/40 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Én a 250Gb-os Super Elite-t ajánlom, mert flashelteted, és utána annyi játékot töltesz le rá, amennyit akarsz.

Felőlem vehetsz Slim-et is, de annak semmi előnye nincs a Super Elite-hez képest, még teljesen új, nem biztos, hogy tökéletesen tudják szervizelni, még nem lehet flashelni, tehát vehetsz hozzá 10-15 ezerért játékokat...

Attól, hogy valami újabb, még nem biztos, hogy jobb.

Itt találsz árakat, de az ár sok dologtól függ, (pl. Jasperes-e az alaplap, mekkora winyója van, van-e hozzá alapból játék, vezetékes-e a kontroller, vagy vezeték nélküli, milyen kábelek vannak hozzá stb.) szóval én azt javaslom, hogy jól fontold meg, melyiket választod, ne azt vedd meg, amelyiket először meglátod.

2010. nov. 21. 15:19
 8/40 anonim ***** válasza:

Itt vannak árak:

[link]

2010. nov. 21. 15:19
 9/40 anonim válasza:
0%
A konzolvilágon a legmegfizethetőbbek a gépek,nagyon jó árban vannak fönt xboxok,én is most gondolkodok egy 4 gb-os slim-en,állítólag sokkal biztonságosabbak,halkabbak,szebbek,mint az elődjük. Én csak azt nem értem,hogy miért olcsóbb a 4gb-os slim,mint az Arcade?
2010. nov. 21. 16:40
 10/40 anonim válasza:
0%
Jah,és hogy írjak vmit a témával kapcsolatban is,én a helyedben xbox 360-at vennék,mert sokkal több játék van rá, meg a 360-at ki tudod flasheltetni,és annyi játékot szedsz le rá,amennyit akarsz,meg nincs benne blu-ray,ami a ps3-nál tök felesleges
2010. nov. 21. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!