Karácsonyra nemtudom mit kérjek és xbox 360ban v ps3ban gondolkozok. Ezek most mennyibe kerülnek kb? És ps3ban a blueray lejátszo mit takar (nem igazán tudom mire jó az). Ja és lány vagyok:D nemtudom mennyi játék van ami lányoknak is jo.
Lányok valaki játszik ilyenekkel?
és ez a régebbi fajta tvm van nemtudom ezzel is összelehet kötni ugye?
fiuk is irjatok h meik a jobb és miért szeretitek jobban meg az ár most h mennyi kb. köszii(:
de ha kérdezik és mondjam mit kérek akkor?
nem önzö mert nem mondtam h az nem fontos h velük legyek
xbox360 akkor inkább slim nem?:O
de mennyibe kerülnek?
Attól függ.
Én a 250Gb-os Super Elite-t ajánlom, mert flashelteted, és utána annyi játékot töltesz le rá, amennyit akarsz.
Felőlem vehetsz Slim-et is, de annak semmi előnye nincs a Super Elite-hez képest, még teljesen új, nem biztos, hogy tökéletesen tudják szervizelni, még nem lehet flashelni, tehát vehetsz hozzá 10-15 ezerért játékokat...
Attól, hogy valami újabb, még nem biztos, hogy jobb.
Itt találsz árakat, de az ár sok dologtól függ, (pl. Jasperes-e az alaplap, mekkora winyója van, van-e hozzá alapból játék, vezetékes-e a kontroller, vagy vezeték nélküli, milyen kábelek vannak hozzá stb.) szóval én azt javaslom, hogy jól fontold meg, melyiket választod, ne azt vedd meg, amelyiket először meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!