Babalátogatás ikrekhez? Egyforma játékot vigyek nekik, vagy csak elég egy játék? Egyik fiú, másik lány.
Figyelt kérdés
Igazából még csak rágóka vagy valami csőrgő amit tudnának használni, mert még picik. Csak nem tudom hogy mind a kettőnek egyformát vegyek, vagy különbözőt.2011. aug. 1. 13:33
1/6 anonim válasza:
Szerintem kettőt és különbözőt. Mivel még picik, nem irigyek egymás játékára viszont ha van két különböző játék, akkor mindketten tudnak mindkettővel játszani felváltva.
2/6 anonim válasza:
Két játékot vegyél, mert ketten vannak, és ha lehet különbözőeket.
Akkor vegyél egy játékot, ha értékben meghaladná a két pici játék értékét.
3/6 anonim válasza:
Amúgy mennyi idősek? Rágóka szerintem bőven elég fél éves kortól, csörgő már akár egy hónaposnak is jó lehet. Olyan fél éves korig mindenképp olyat vigyél ami hangot is ad, legalábbis szerintem.
4/6 anonim válasza:
Én különbözőt vinnék, hiszen ők két különböző baba, még a nemük sem egyforma.
5/6 anonim válasza:
Nekem ikreim vannak. Én igencsak furának találnám (találtam) ha vki csak egy játékot hozna ajándékba. Vagy kettőt vagy egyet sem. Sztem vehetsz különbözőt,főleg mivel fiú-lány páros. Nekem fiaim vannak,én az egyformának és a különbözőnek is örülök!
6/6 anonim válasza:
Nekem is ikreim vannak, fiú-lány, kaptunk sok hasonló, de mégsem egyforma játékot. Pl. rágóka kölönböző színű, avgy funkciójú. Vagy kocsicsörgő? különböző figurával, azt lehet cserélgetni is. Vagy alvóka, morzsolókendő, egyik maci, másik kutyus, mái napig szeretik. remélem sikerül választani. de vihetsz ruhát is ha tudod a méretet, én annak is nagyon örültem, abból sosem elég, vagy előkét, etetőszettet, ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!