Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen játék érdekli a 2éves...

Milyen játék érdekli a 2éves korú gyerekeket? Lány!

Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 14:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a sláger játékok: fa kirakós, gyurma, festék, mesekönyv. A baba, duplo, főzőcskézős edények nagyon rövid ideig kötik le, ráadásul ezeket csak akkor hajlandó játszani, ha leülök mellé.
2010. nov. 23. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

keress mindig fejlesztőjátékokat, amivel a finommozgásokat, térlátást, színlátást kiépíthetitek.

Nekünk van egy fából készült kisfiúfejünk:), amibe be kell illeszteni a fület, a szemet, a szájat, nyakat. Ezzel később fog játszani, de hasznos.

2010. nov. 23. 14:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Írnátok olyat amit ajándékba vehetnék?
2010. nov. 23. 14:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pont fordítva van, mint az elsőnél!Babák, konyha amivel játszik egyedül is,a fejlesztő játékok akkor kerülnek elő, ha én is ott vagyok vele!
2010. nov. 23. 14:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kislányom szeptemberben múlt 2éves.

Nagy kedvencei a babák, babakocsi, kiskád, kisbili, amiben babát fürdet, biliztet.

Szeret barbizni is, bár abban még segítenem kell öltöztetni.

Sokáig leköti a műanyag építőkocka.

A legkedvesebb neki viszont a konyhacuccok. Órákig el tud főzőcskézni. Vannak edényei, mikrója. Eteti a babákat, minket, magát. Karácsonyra konyhát kap, ahol inden lesz neki egy helyen.

Aztán szokott segíteni a saját kisporszivójával, felmosójával takarítani. Babaruhákat a kis mosógépében mossa. Néha labdát gurigatunk, felhúzós autót küldünk egymásnak.

Szeret rajzolni, gyurmázni, imád nyomdázni. Szoktunk festeni.

Néha megengedem neki, hogy mesét nézzen, teljesen elvarázsolja a Kisvakond c. mese.

Remélem ebből tudsz ötletet meríteni.

2010. nov. 23. 14:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálunk most meséskönyv, építő, főzőcske. De sajnos nálunk rászoktatták arra, hogy mindig van mellette valaki, most próbálom erről leszoktatni kisebb-nagyobb sikerrel.
2010. nov. 23. 14:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Baba,babakocsi,babakonyha,kirakó,gyurma,rajztábla.Nálunk ezek a kedvencek.
2010. nov. 23. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Kislányom februárban lesz 2 éves.Imád babázni,de ez mostanában kezdődött nála,mert eddig szinte csak az autók voltak a sláger,ugyanis van egy fiútesója,akivel szoktak autózni. :)Szereti nagyon az épitőjátékot,szeret firkálgatni,plüssállatokkal játszani.Ő annyira még nem főzőcskézős,az még nem érdekli de sztem annak is hamarosan eljön az ideje. :)
2010. nov. 23. 14:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó v.ok a mesekönyveket kifelejtettem,azokat is nagyon szereti nézegetni és mondja,milyen állatokat lát benne.
2010. nov. 23. 14:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem kisfiam van ugyan,de mindene a puzzle.Gondoltam leírom mert azt a kislányok is imádják.A 12 db-at már régóta egyedül is kirakja.
2010. nov. 23. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!