Karácsonyra nemtudom mit kérjek és xbox 360ban v ps3ban gondolkozok. Ezek most mennyibe kerülnek kb? És ps3ban a blueray lejátszo mit takar (nem igazán tudom mire jó az). Ja és lány vagyok:D nemtudom mennyi játék van ami lányoknak is jo.
Figyelt kérdés
Lányok valaki játszik ilyenekkel?
és ez a régebbi fajta tvm van nemtudom ezzel is összelehet kötni ugye?
fiuk is irjatok h meik a jobb és miért szeretitek jobban meg az ár most h mennyi kb. köszii(:
2010. nov. 21. 09:35
31/40 anonim válasza:
hát sztem meg nem (igaz hogy fizetős de sokkal jobb az Xbox Live-ja) BOCS akkor helyesbítek ha multizni akarsz akkor XBOX és ha singleplayerezni akarsz akkor is XBOX :D
32/40 anonim válasza:
pont,hogy a PS3 való netre és az xboxotok kuka.:)
33/40 anonim válasza:
jó az a te vélemyényed ez meg az enyém (meg mondjuk arra jobbak a gamek sztem...vagyis pl Halo, Red Dead...)
34/40 anonim válasza:
Red dead van ps3
ps3 ex: Heavy rain , god of war, ratchet and clank , Uncharted1,2
xbox: halo , gears of war, alan wake
35/40 anonim válasza:
Xbox 360-nál ne feledkezzünk meg a Fable-ről sem!
36/40 anonim válasza:
én is akarok konzolt venni most karácsonyra én xboxot veszek mert játékokat lehet irni rá olcsob de a ps3 ra blu-ray kell és oda kell vegyél már egy blu-ray irót ami kb egy 30000ft és ha akarok venni xboxra eredeti játékot akkor nm annyira drága
38/40 anonim válasza:
40/40 A kérdező kommentje:
ugytünik, pedig már rég eldőlt:D
2011. aug. 23. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!