Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnyábbak miért bátrabbak, miért van több önbizalmuk?
Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 17:27
1/7 anonim válasza:
És akkor most írd le százszor: NEM ÁLTALÁNOSÍTOK TÖBBÉ.
2/7 A kérdező kommentje:
Okés
2011. nov. 18. 17:31
4/7 anonim válasza:
Nekem nincs önbizalmam. A bátorsággal nincs gond, kivéve, ha pókokról van szó.
6/7 anonim válasza:
Szerintem az önbizalom attól függ, hogy ki mennyire fogadja el magát, mennyire elégedett az életével, hogyan áll a dolgokhoz, pozitív, negatív személyisés. Én nem tartom magam nagyon szép lánynak, de pozitívan gondolkodok, elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok, és az életemmel is elégedett vagyok, így boldognak érzem magam. Ez pedig hat az önbizalmamra is.
16/L
7/7 anonim válasza:
nem mind bátor, de a csúnyább emberek azért tepernek jobban, mert nehezebben érnek el bizonyos dolgokat mint a náluk szebbek (nézd meg a south park 11. évad A lista c részt 167. rész)
egybk én nem érzem magam csúnyának, de údenagyon jó pasinak sem, azt alig van önbizalmam, kivéve ha vedelek :) 18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!