Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtál már nemet szexre azért, mert pl koszos volt a
bugyid, vagy nem voltál leborotválva, vagy nem fürödtél
egész nap?
Figyelt kérdés
Mondtál már nemet szexre azért, mert nem voltál benne biztos hogy teljesen tiszta a bugyid, vagy tudtad hogy pont egy régebbi, használt, fakó, netán szakadt alsónemű van rajtad, vagy egész nap nem fürödtél, meleg volt napközben te megizzadtál, vagy borostás volt a hónaljad/intim területed/lábad? De a srácnak meg teljesen mást mondtál, mert ciki volt a helyzet, hogy pl "most fáj a fejem" vagy "nem érek rá mert ezer dolgom van" vagy hogy "pont most menstruálok"? :)
Természetes dolog egy kölcsönös kapcsolatnál ami partneri és nem "tulajdoni" kapcsolat.
2009. máj. 10. 12:35
33/42 anonim válasza:
11.07 re akartam választ adni monológommal.
2009. máj. 10. 12:37
34/42 anonim válasza:
12:21 teljesen egyetértek :) Barátom sem várja el tőlem a tangát (egy kényelmes anyagú pl.francia bugyi is tud szexi lenni), ugyanúgy én sem várom el tőle a feszülős nacit, mert ugye szegény szervecskét nem valami jó elnyomásban részesíteni és hát nem is a legegészségesebb!
Fő a kényelem és a higiénia (és egy váltásbugyi a táskába mindig elfér, meg intim törlőkendő is és a csöppnyi borosta nem visszataszító, ha szereted a párodat!)
18/l párom 18/f - és nem gondolom h emiatt a gondolkodásmódunk miatt maradiak lennénk!
2009. máj. 10. 15:17
35/42 anonim válasza:
JJJJJJAAAAAAJJJ már!
Nem értitek. Miss higiénia csak azt akarta elmondani nektek amit mindenki tud:
A NŐK NEM BÜFÖGNEK, NEM IZZADNAK, NEM FINGANAK, NEM MASZTURBÁLNAK, NEM BÜDÖSEK SOHA ÉS NEM IS SZARNAK!!!!!!!! :))))
28/L
2009. máj. 15. 12:13
36/42 A kérdező kommentje:
Háh! Ez jó végszó volt! :D :D
2009. máj. 15. 15:18
37/42 anonim válasza:
Szokott ilyen lenni barátnőmmel(főleg nyári 40 fokban, amikor énnekem is jólesik egy fürdő) de megoldjuk:D Elmegyünk együtt fürdeni és két legyet ütünk egy csapásra:D
2009. máj. 16. 10:56
38/42 anonim válasza:
Nekem van a táskámban egy tiszta bugyi,zokni,ha egy cipőt vennék,s illatos tisztasági betét.De nincs gond,ha megkivánom a párom egy gyors numerára délután.Ha orálist szeretnénk,akkor fontos a mosakodás előtte.Régen zavart,ha izzadt a lábam..aztán láttam a buszon,hogy még a legdivatosabb hölgynek is poros,izzadt volt a lábujja közt..:) Azota nem zavar..:)))
2009. máj. 16. 23:14
39/42 anonim válasza:
Volt ilyenre már pl. :D
2009. máj. 18. 23:02
40/42 anonim válasza:
Én is mondtam már azt, h "mégnem akarom" az elsö elött, mert nem vtam tejesen csupasz odalent...:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!