Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtál már nemet szexre azért, mert pl koszos volt a bugyid, vagy nem voltál leborotválva, vagy nem fürödtél egész nap?
Jézusom.
Nem ilyet még nem mondtam. Nem is volt rá okom (van itthon fürdőszoba és mosógép is), de ha lett volna akkor se hazudnék, hanem azt mondom, hogy oké, de először zuhanyoznom kell. (A koszos alsóneműt el se tudom képzelni)
első
Kedves második. Nem tudom ki hogy van vele, de ha reggel felveszek egy bugyit, akkor az nem lesz koszos délutánra. Ha az ember rendesen naponta kétszer zuhanyzik, akkor ilyen nem fordul elő. Az sem, hogy szőrös valahol ahol nem kéne. El se indulnék otthonról.
És nem tartom cikinek, ha nyáron 40 fokban a városból jőve azt mondom a barátomnak, hogy szeretnék zuhanyozni.
Ettől sokkal rosszabbnak tartom, ha valakinek koszos a bugyija és ráadásul emiatt fejfájást hazudik.
elsőnek:
hát ja te biztos tökéletes vagy, neked biztos nem szörösödik , de látom a bugyi témát még mindig nem vágod le... szerinted ha napközben nem lesz koszos a bugyi akkor mikor? és ez nem ápolatlanság, ez természetes , ezért kell zuhanyozni is , nemde? mert ugyebár napközben lesz koszos az ember , és lehet hogy ez neked furcsa, de valaki jobban érzi magát, ha otthon, nyugis körülmények között készülődhet rá az aktusra, és nem a barátjánál kell kapkodni... mellesleg a szörösödéröl meg annyit, hogy az nem tesz kifejezetten tul jot az intim részeknek ha minden nap borotválod.. /2./
Hát nálunk megtörtént nem is egyszer, hogy kétnapos borostám volt. Nem volt akadálya. :)
Olyan is volt, hogy du. értem haza, izzadtan, fáradtan. Mondtam, hogy öt perc, zuhanyzom. Hazudni nem fogok, semmi értelme. Miért volna ciki azt mondani, hogy előbb zuhanyozni szeretnék?
első
sok éve minden nap borotválom, semmi bajom nincs.
A bugyit még mindíg nem értem.
NEM lesz délutánra koszos/büdös a bugyim, estére se lesz az.
Ha lezuhanyzom, azt se azért mert büdös vagyok (a dezodorokat is feltalálták már), hanem azért mert nem szeretem, ha nedves volt a bőröm és autók között rohangáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!