Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondtál már nemet szexre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondtál már nemet szexre azért, mert pl koszos volt a bugyid, vagy nem voltál leborotválva, vagy nem fürödtél egész nap?

Figyelt kérdés
Mondtál már nemet szexre azért, mert nem voltál benne biztos hogy teljesen tiszta a bugyid, vagy tudtad hogy pont egy régebbi, használt, fakó, netán szakadt alsónemű van rajtad, vagy egész nap nem fürödtél, meleg volt napközben te megizzadtál, vagy borostás volt a hónaljad/intim területed/lábad? De a srácnak meg teljesen mást mondtál, mert ciki volt a helyzet, hogy pl "most fáj a fejem" vagy "nem érek rá mert ezer dolgom van" vagy hogy "pont most menstruálok"? :)
2009. máj. 10. 10:29
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
84%
Így van:)
2009. máj. 10. 11:54
 22/42 anonim ***** válasza:
97%
jahh azt meg most olvasom csak: " a délután edzeni voltam " edzeni??? na neee mondd és akkor pont egy 'sportlady'-nek kell megmagyarázni az izzadásos, befülledéses dolgokat?? edzeni pff... :D na ne vagánykodj máár... hiszen abban még....Úristen!! meg is lehet IZZADNI!!! óvatosan a sportolással Miss Tökéletes mert még koszos leszel!!! (2.)
2009. máj. 10. 11:54
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Komoly kapcsolatban az ember simán közli, hogy szívem, elmentem tusolni. nincs ebben semmi. én a barátomnál is tartok egy flakon tusfürdőt és egy borotvát és egy váltás bugyit.
2009. máj. 10. 11:57
 24/42 anonim ***** válasza:
58%

Egyébként milyen hülyeségeken eltudtok vitatkozni, szánalmas.

20/F

2009. máj. 10. 12:00
 25/42 anonim ***** válasza:
97%
igen, mert nem bírjuk elviselni az emberi butaságot.
2009. máj. 10. 12:03
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem mintha ti okosabbak lennétek, mert tudod ez természetes, ha izzadtok, ti is emberek vagytok mint én, vagy akár te, vagy Miss Higiénia. Nektek is ugyanúgy kell szarni, mint nekem, szóval, az a szánalom, hogy ilyen természetes dolgokon, megy a vita mindkét fél részéről....

20/F

2009. máj. 10. 12:07
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez a szánalmas, hanem az, hogy vannak olyan hölgyek akik azt hiszik magukról, vagyis próbálják elhitetni az emberekkel, hogy ők mennyire tökéletesek. És szerintem egyik válaszolót sem az bosszantja, hogy ő mit próbál elhitetni, hanem maga az a lehetetlenség, hogy ő soha nem izzad meg, soha nem lépett még az ajtón ki úgy hogy egy szőrszál legyen a testén.
2009. máj. 10. 12:10
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Úgy van! És az még csak haggyán, de az a legfelháborítóbb, hogy Miss Tökéletes teljesen lekezelte a kérdezőt,szinte már 'megdorgálta' :@:@ nekem ez huzta fel az agyam (2.)
2009. máj. 10. 12:18
 29/42 anonim ***** válasza:
98%

Fiu véleménye:

Aki nőből van az bizony nedvesedik, és a hüvelyváladék erjed, és teret enged a baciknak gombáknak stb, ugyanez a helyzet nálunk is, a here izzad mert a divatos boxeralsó megfelezi és kényelmetlen, dehát ugye ez a trendy, (a szegény here meg izzad, és potenciaproblémákat produkál), ha és szintén nem lessz tiszta, minthogy a többi testrészem sem, akár szőrös akár nem.

előtte tisztálkodni szoktam....

Hagyományos alsóneműt hordok és pamutot, a férfitangát meg sem próbálnám.

Jó tanács hölgyeknek

Ha nők kézitáskájában oly sok minden található, ha alkalomra megy és ilyen dolog miatt mint egy átnedvedvesedett bugyi, tart akkor esetleg ezek a parányi fehérneműk elférnek még ott és lecserélhetők arről a fehérneműkről amit jobb lenne ha állandóan viselnének, az egyszerű nedvszívó pamut bugyiról. Tudom tudom betét is van, csakhogy a bőrödnek szellőzni is kellene ugye a betét meg nem engedi.

Mindenki maga dönti el, hogy mit csinál, én férfi vagyok és szeretem a szép fehérneműt a partneremen de nem várom el hogy egy szúrós, és szeméremajakfelezős tangában rohangáljon egész nap ami kényelmetlen neki.

Persze ez egy kissebbségben lévő vélemény, a hímtársaim elvárják, mint a festékszórós sminket, és a "teismegkaphatszmoströgtön" öltözködést.

A szex egy más ügy, az két személy boldogsága, öröme, a többi csak exhibicionizmus.

2009. máj. 10. 12:21
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

A legelső kapcsolatomban előfordult szinte mindaz,amit leírtál.

Azóta minden téren a profizmusra törekszem borotválkozás mindig időben,tisztálkodás a legjobb időben,vagy soronkívül és jobb minőségű,nehezebben szakadó,bolyhosódó,fakuló bugyik vétele ill. vigyázni mindennemű "balesetezésssel".

Az odafigyelés mellett,ha mégis gubanc van,pedig az őszinteségre esküszöm.

De fiatalabb koromban volt ilyem,IGEN!

2009. máj. 10. 12:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!