Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtál már nemet szexre azért, mert pl koszos volt a bugyid, vagy nem voltál leborotválva, vagy nem fürödtél egész nap?
Egyébként milyen hülyeségeken eltudtok vitatkozni, szánalmas.
20/F
Hát, nem mintha ti okosabbak lennétek, mert tudod ez természetes, ha izzadtok, ti is emberek vagytok mint én, vagy akár te, vagy Miss Higiénia. Nektek is ugyanúgy kell szarni, mint nekem, szóval, az a szánalom, hogy ilyen természetes dolgokon, megy a vita mindkét fél részéről....
20/F
Fiu véleménye:
Aki nőből van az bizony nedvesedik, és a hüvelyváladék erjed, és teret enged a baciknak gombáknak stb, ugyanez a helyzet nálunk is, a here izzad mert a divatos boxeralsó megfelezi és kényelmetlen, dehát ugye ez a trendy, (a szegény here meg izzad, és potenciaproblémákat produkál), ha és szintén nem lessz tiszta, minthogy a többi testrészem sem, akár szőrös akár nem.
előtte tisztálkodni szoktam....
Hagyományos alsóneműt hordok és pamutot, a férfitangát meg sem próbálnám.
Jó tanács hölgyeknek
Ha nők kézitáskájában oly sok minden található, ha alkalomra megy és ilyen dolog miatt mint egy átnedvedvesedett bugyi, tart akkor esetleg ezek a parányi fehérneműk elférnek még ott és lecserélhetők arről a fehérneműkről amit jobb lenne ha állandóan viselnének, az egyszerű nedvszívó pamut bugyiról. Tudom tudom betét is van, csakhogy a bőrödnek szellőzni is kellene ugye a betét meg nem engedi.
Mindenki maga dönti el, hogy mit csinál, én férfi vagyok és szeretem a szép fehérneműt a partneremen de nem várom el hogy egy szúrós, és szeméremajakfelezős tangában rohangáljon egész nap ami kényelmetlen neki.
Persze ez egy kissebbségben lévő vélemény, a hímtársaim elvárják, mint a festékszórós sminket, és a "teismegkaphatszmoströgtön" öltözködést.
A szex egy más ügy, az két személy boldogsága, öröme, a többi csak exhibicionizmus.
A legelső kapcsolatomban előfordult szinte mindaz,amit leírtál.
Azóta minden téren a profizmusra törekszem borotválkozás mindig időben,tisztálkodás a legjobb időben,vagy soronkívül és jobb minőségű,nehezebben szakadó,bolyhosódó,fakuló bugyik vétele ill. vigyázni mindennemű "balesetezésssel".
Az odafigyelés mellett,ha mégis gubanc van,pedig az őszinteségre esküszöm.
De fiatalabb koromban volt ilyem,IGEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!