Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A határozott lányok riasztják a pasikat?
Sokszor van, hogy azt veszem észre, hogy bejövök valakinek, szemezünk is esetleg, de nem jön oda, nem kezdeményez, nem nyit felém. Nemrég bemutattak egy srácnak, ő épp nem túl jó hangulatban volt, szal egyáltalán nem ismerkedni akart, én se. Beszélgettünk kb 1 órát ilyen ki honnan jött, hova tart mik a tervei témában főként. Mondhatjuk, hogy egy ilyen általános ismerkedés volt és valahogy a vége felé azt mondta, hogy első ránézésre látta, hogy én nem átlagos lány vagyok, meg hogy olyan határozottnak látszottam rögtön. Ami egyrészt azért lepett meg, mert mostanában mindennek érzem magam csak határozottnak nem, inkább bizonytalan vagyok a jövőmet illetően, szal nem gondoltam, hogy ennek ellenére az első benyomás rólam az hogy határozott vagyok. De az jutott eszembe talán ez a határozottságom, talán komolyságnak is lehetne nevezni, elijeszti a pasikat? Persze nem vagyok ez a hullamerev arccal néz ki a fejéből egész nap, szóval nem úgy komoly, sőt állandóan mosolygok és rengeteget hülyéskedünk a haverjaimmal, tehát nem úgy vagyok komoly, csak néha azt veszem észre, hogy jobban belegondolok pl a következményekbe mielőtt tennék valamit, mint a kortársaim.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!