Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok mit takar az a kifejezés, hogy egy pasi határozott?
...avagy határozatlan?
Mind2 jelzőről, mondjátok el a véleményetek. Köszi.
Nem én lettem megszólítva, mert pasi vagyok, de...
Ha kirándulunk és a kék jelzést követjük, akkor én piros jelzésre is el tudom vinni a társaságot. Elhiszik, hogy arra kell menni.
Ha be akarok "húzni" egy lányt táncolni, akkor kb. 5 másodpercbe és egy mozdulatomba, talán egy-két szavamba kerül.
Az ha a mondatát úgy kezdi,hogy " úgy határoztam ..."
:D
Es amikor már elmondta akkor már határozott !! :-)
határozott az, aki tudja, mit akar. ha valamit el akar érni, azt eléri. van célja. nem csak sodródik az árral, hanem egy bizonyos irányba halad. van egy terve. van véleménye és kiál mellette, de nem érvek nélkül ismételget, hanem intelligensen vitázik. ha valaki megtetszik neki, akkor lép felé, tudatja ezt vele, nem ijed meg.
határozatlan az ennek az ellentéte, kiegészülve még talán azzal, hogy egy kapcsolatban mindenre rábólint, papucs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!