Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire ijedtek meg a határozott lányoktól? 18/L
Ez a kérdés azért jutott eszembe, mert a buszon volt egy incidensem egy fiúval. A srác többször rámmosolygott, szemezett velem az előttem lévő ülésről. Amikor már több, mint egy órája szórakozott meguntam a dolgot és azt mondtam neki, hogy most már döntse el, hogy meg akar e szólítani vagy nem, mert ha igen, akkor szólítson, de ha nem, akkor forduljon előre. A fiú többet rám se nézett.
Am a célomat elértem, mert van párom, akit szeretek, de elgondolkodtam, hogy ez minden fiút elijesztett volna vagy van aki felbátorodik tőle.
HA egy fiú beszél így az tahóság, ha egy lány akkor határozottság. Érdekes.
Szerencséd, hogy ilyen volt a srác, mert az biztos nem tetted volna zsebre, amit tőlem kaptál volna.
Ha meg van barátod, akkor miért nem te fordultál el? Egónövelésnek jó, ha bámulnak, de ha nem lépnek az már nem tetszik? Honnan tudod, hogy nem valami érdekeset látott az arcodon, vagy csak nem tudta eldönteni, hogy fiú vagy lány vagy-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!