Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ez az Állom pasi? Első sorban lányoktól kérdezem Link alúl!
Figyelt kérdés
Must Die ...
Na szerintem Ő egy igazi féri .!
A mostani b..uzik mint : SP stb .
Hogy néznek már ki ?
Semmi kocka csak Sovány csontváz testük van .
És b..uzis hajuk.
Elemben Must Die nek meg igazi férfi ki nézete van !
Remélem több lányoknak jön be ez a stílus mint a B.uzis ..fiúk :D
Várom a véleményeket.
És a tapasztalatokat
2011. máj. 30. 10:11
1/24 anonim válasza:
nem csúnya, de azért nem mondanám hogy álmaim pasija.
2/24 anonim válasza:
A stílus sokkal inkább bejön, mint az SPfélék, de valahogy nem tetszik ez a pasi... valami nem stimmel vele, és igazából meg sem tudnám mondani, mi az... csak nem tetszik.
3/24 anonim válasza:
Nekem nem.
Brad Pitt stílust kedvelem :-)
4/24 anonim válasza:
Én a nagy, mackós palikra bukom. Nem ilyen az ideálom.
22/N
5/24 anonim válasza:
Ez is full metroszexuális. Annyi, hogy megjelent rajta némi izom. Azért a gyantázott mellkas befigyel...
6/24 anonim válasza:
SP és hasonmásait kifejezetten nem bírom, de ez a pasi sem jön be. Nekem ő még mindig túl nőies.
7/24 anonim válasza:
ez is kicsit nyálas de inkább ő mint SP nekem brad pitt, jhonny depp, channing tatum, őők bejönnek! enrique iglesias is..
8/24 anonim válasza:
Jobb szeretem a mackósabb pasikat. Ha csak szexre kéne,akkor arra nagyon jó lenne,de alapvetően nekem nem szempont a kockahas,izmos mellkas.
9/24 nielindi válasza:
szerintem semmi férfias nincs benne.
10/24 anonim válasza:
kérdezőő XDDDDD a pasit nem úgy hívják hogy must die, hanem a fim amiben játszik, az a íme, hogy John Tucker Must Die... XDDDDDDDDDDDddddddddddd igaz neve jesse metcalfe
háháááhááháháháh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!